Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan feda yapın Allah aşkına. Tek kulvardayız. Proje hoca ile neden olmasın. Bilic bile loser Beşiktaşı az kalsın şampşyon ediyordu. Lan işte fırsat size. Genç dinamik scout transferleri ile Galatasaray şampiyon olur. Önder Özen, Bilic, Şenol Güneş bulamıyorsak yazık bize.

Aspor yanlış hatırlamıyorsam linnes transferini önceden bilmişlerdi inşallah bunuda bilirler ama bizimkilerin şimdiden bu hamleyi yapma ihtimali düşük daha hoca bile yokken

Song iyi transfer h.o umarim faydali olur 6 numarayi verelim bence

Aspor yanlış hatırlamıyorsam linnes transferini önceden bilmişlerdi inşallah bunuda bilirler ama bizimkilerin şimdiden bu hamleyi yapma ihtimali düşük daha hoca bile yokken

bencede kafalarına göre transfer yapmazlar. terim habereri doğru ise terim'in isteği doğrultusunda alınabilir.

keza dzeko'da öyle.

terim bosa kürek atmaz. sağlam bir stoper-önlibero-santrafor isteyecegi kesin. emre mor'un aklınıda celer inş.

Gerçekten bırakın bu yıldız sevdasını. Dzeko, Alex Song, Balotelli falan bu ne arkadaş.
Koskoca Galatasaray eriyip gidiyor! Ekonomik olarak çürüdük. Yahu Avrupa'dan men edildik hala durumun ciddiyetinin farkında olmayanlar var.
Bu ismi geçen oyuncular yıllık 3 milyon eurodan aşağı oynamaz. Yıllık maliyetleri 15 milyon euroya falan yaklaşır primler ve maç başı ücretleriyle beraber.
İyi niyetli ve aklı başında Galatasaraylı bunu istememeli. Yaşı geçmiş yıldızlara saçacak paramız yok. 24-25 yaşındaki yıldız adaylarına yönelelim.
Adam gibi bir scout ekibi az maliyetli taş gibi takım kurar ve o takım Türkiye'de rahat şampiyon olur.

Az önce dedim tekrarlıyorum. Bu kafayla gidersek 3-5 seneye Beşiktaş ve Trabzon'un gerisinde kalırız. 4 büyükler içinde en doğru adımları bu iki takım atıyor.
Fikret Orman ve Muharrem Usta > Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım. NET!

ömer toprak zu dortmund kaynak bild maliyet 20m euro

CjucdxCWgAEmP48.jpg

Song haberleri sabah da yapilmis.

Muazzam olmaz mı sizcede.
Galatasaray, Alex Song ile büyük ölçüde anlaştı. (Aspor)

Dursun'dan dolayı beklentim diplerde zaten. Ama işin içine Alp Yalman, masonluk, bağlantılar vs girdiği için "lan yoksa" demeden de edemiyorum.

Gerçekten bırakın bu yıldız sevdasını. Dzeko, Alex Song, Balotelli falan bu ne arkadaş.
Koskoca Galatasaray eriyip gidiyor! Ekonomik olarak çürüdük. Yahu Avrupa'dan men edildik hala durumun ciddiyetinin farkında olmayanlar var.
Bu ismi geçen oyuncular yıllık 3 milyon eurodan aşağı oynamaz. Yıllık maliyetleri 15 milyon euroya falan yaklaşır primler ve maç başı ücretleriyle beraber.
İyi niyetli ve aklı başında Galatasaraylı bunu istememeli. Yaşı geçmiş yıldızlara saçacak paramız yok. 24-25 yaşındaki yıldız adaylarına yönelelim.
Adam gibi bir scout ekibi az maliyetli taş gibi takım kurar ve o takım Türkiye'de rahat şampiyon olur.

Az önce dedim tekrarlıyorum. Bu kafayla gidersek 3-5 seneye Beşiktaş ve Trabzon'un gerisinde kalırız. 4 büyükler içinde en doğru adımları bu iki takım atıyor.
Fikret Orman ve Muharrem Usta > Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım. NET!

Kur bakalım yıldız adayını az maliyetle. Ağzınızda bir beşiktaş öyle yönetiliyor böyle yönetiliyor. Aynen o iki takımın ortak tek yönü var iyi yönetilmeleri değil reza'nın altlarına yatmaları.

Beşiktaşın kolej takımı havasında 3 senede çöpe attığı paraya dönüp bakın bir sonra dersiniz iyi yönetiliyor diye. Ba'yı reza'nın parasıyla sattı göstermeyle doğru yönetilmiş olmuyor.

aspor geçen sene van persia ve nani transferlerinide ilk bilendi heralde inşallah doğrudur

Song işinde amcası rigobert ve alp yalman olduğunu düşünürseniz olma ihtimali olabilir bekleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt