Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben o kadar beyaz kıvamlı bi tükürük hayatım da görmedim. fışkırtan temiz adammış.
Ledesma,Bendtner,Obertan,Osvaldo,akaminko,mohammed sissoko,Moritz ve Eski Trabzonlu Henrique klupsuz ve boştalarmis
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
transferin son 2 gunu artik sneijder , poldi gider ve dezoku aliriz ama evraklarini yetistiremedigimiz icin Bullet ile devam ederiz![]()
@Elazigspor
2016-2017 Galatasaray
KALECİLER
Fernando Muslera
Cenk Gönen
Eray İşcan
DEFANS
Martin Linnes
Martin Skrtel-1984
Semih Kaya-1991
Hakan Balta-1983
Koray Günter-1994
Lionel Carole-1991
Alex Telles-1992
ORTA SAHA
Alex Song-1987
Selçuk Inan-1985
Pierre-Emilie Hojbjerg-1995 (Kiralık)
Bilal Kısa-1983
Emrah Başsan-1992
Wesley Sneijder-1984
Hatem Ben Arfa-1987
Lukas Podolski-1985
Yasin Öztekin-1987
FORVET
Edin Dzeko-1986
Sinan Gümüş-1994
Eren Derdiyok-1988
İlk 3 e girebilir bu kadro belki
Belki mi
Evet büyük temizlik şart bu kadro ile bir bok olmaz 3-4 oyuncu almakla.
Şura geçen sene bize Nani,Rvp,Markov İç,Kjaer geliyor deselerdi burda çoğu şuan cl finali hayali filan kurardi.
Selçuk un yanına önlibero alınca olucak sanıyorlar hala.. bizim takıma stopere önliberoya ve kanatlardan birine serd ve presci en az 3 adam bulmamız gerekiyor..hem selçuk hem sneijder hemde podolskynin yükünü başka türlü çekemezsin yada birini yolluyacaksınSelcuk Inan gitmeden bu takimdan bi bok olmaz bosuna kadro kurmayin
Selçuk un yanına önlibero alınca olucak sanıyorlar hala.. bizim takıma stopere önliberoya ve kanatlardan birine serd ve presci en az 3 adam bulmamız gerekiyor..hem selçuk hem sneijder hemde podolskynin yükünü başka türlü çekemezsin yada birini yolluyacaksın
Selçukun oyun stili tüm takimi etkiliyor.Selçuk un yanına önlibero alınca olucak sanıyorlar hala.. bizim takıma stopere önliberoya ve kanatlardan birine serd ve presci en az 3 adam bulmamız gerekiyor..hem selçuk hem sneijder hemde podolskynin yükünü başka türlü çekemezsin yada birini yolluyacaksın