Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
gg bişiktaşta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şayet Telles ve Sneijder aksilik olmazda bi yere gitmezlerse Carole-Telles önlü arkalı bile oynar bu duruma da en çok Sino sevinir efsane anlaşıyolardı Tellesle
Bjk gerçekten iyi yönetiliyorgg bişiktaşta.
Bir de böyle öcü gibi canavar gibi bir stoper lazım. Ayakta duran ezilmeyen hatta rakip hücumcuları sindiren ve bezdiren.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sizin dediğnizi uygulaması için önce Puel tarzı yenilikçi futbola hakim bi td. getirilmesi gerekir. Riekerink'le Fatih Terimle o dediğinz olmaz maalesefTelles ortalarını geliştirirse kafa hakimiyeti iyi olan forvetle çok iyi işler yapar defansif ve tempo olarak zaten çok iyiler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Telles ortalarını geliştirirse kafa hakimiyeti iyi olan forvetle çok iyi işler yapar defansif ve tempo olarak zaten çok iyiler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yann M'Vila'yi isteyen tek kulüp Sunderland herhalde. Onlar da maaşını indirmek için uğraşıyorlar
Sizin dediğnizi uygulaması için önce Puel tarzı yenilikçi futbola hakim bi td. getirilmesi gerekir. Riekerink'le Fatih Terimle o dediğinz olmaz maalesef![]()
Bu sene Yasin yerine sol açıkta Telles hatta Riera bile olsa en az 7-8 puan fazla alırdık
çamur atma gibi bi derdim yoktur terim gazı iyi verir oyuncularına verimi de alır. Ayrıca belki sen bilmezsin ama Sabriyi zamanında önlibero da oynatmıştı bi zamanlarTerime ayarım da hakkını da yedirtmem. Aydın , Emre Selçuk hepsi onun zamanında zirve gördü çamur atma adama
Bir roportajinda futbol oynamayı hic sevmiyorum ama aileme bakmak için mecbur oynuyorum demisti reis.Ailesine ömür bakacak kadar para toplamış anlaşılanAbi nedir bu Song isteği adam ölmüş yaa! Bu sene sakat olmadığı halde 938 dakika oynayabildi. Bilic bile oynatmadı adamı... Eski Song'dan eser yok adam yanına pas veremiyor. Adam sanki Donk'a dönüşmüş. Vurdum duymaz, öyle sahada takılan bir adam olmuş. Barça bitirdi adamı.
gg bişiktaşta.
Yann Mvilla mı Alex Song mu ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi