Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şayet Telles ve Sneijder aksilik olmazda bi yere gitmezlerse Carole-Telles önlü arkalı bile oynar bu duruma da en çok Sino sevinir efsane anlaşıyolardı Tellesle

Şayet Telles ve Sneijder aksilik olmazda bi yere gitmezlerse Carole-Telles önlü arkalı bile oynar bu duruma da en çok Sino sevinir efsane anlaşıyolardı Tellesle

Telles ortalarını geliştirirse kafa hakimiyeti iyi olan forvetle çok iyi işler yapar defansif ve tempo olarak zaten çok iyiler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir de böyle öcü gibi canavar gibi bir stoper lazım. Ayakta duran ezilmeyen hatta rakip hücumcuları sindiren ve bezdiren.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

O stoperin adı Carlos Zambrano! Herif bildiğin adam yiyor, tam bizlik stoper... Yanına da Chedjou'yu gönderip sol ayaklı, tecrübeli bir stoper aldık mı "Agger" gibi mesela çok iyi bir tandem olur.

Telles ortalarını geliştirirse kafa hakimiyeti iyi olan forvetle çok iyi işler yapar defansif ve tempo olarak zaten çok iyiler

Sizin dediğnizi uygulaması için önce Puel tarzı yenilikçi futbola hakim bi td. getirilmesi gerekir. Riekerink'le Fatih Terimle o dediğinz olmaz maalesef :)

Bu sene Yasin yerine sol açıkta Telles hatta Riera bile olsa en az 7-8 puan fazla alırdık

Yann M'Vila'yi isteyen tek kulüp Sunderland herhalde. Onlar da maaşını indirmek için uğraşıyorlar

Adam karizma. Çok istiyordum... bi ara Fransa milli takımına kadar yükşeldi.

Onu ve Capue iyi gider

Herif yanlız biraz psikopat ve disiplinsiz...ondan kaybetti.

Tam "Terim Adam eder" tipinde bir Oyuncu :D

Haa GS de kendini bulur mu ? Olabilir.. meşhurdur GS problemi Oyuncuları düzeltmede.

A.Song - M'Vila

Yap... yaslan arkana...

Son düzenleme:
Sizin dediğnizi uygulaması için önce Puel tarzı yenilikçi futbola hakim bi td. getirilmesi gerekir. Riekerink'le Fatih Terimle o dediğinz olmaz maalesef :)

Terime ayarım da hakkını da yedirtmem. Aydın , Emre Selçuk hepsi onun zamanında zirve gördü çamur atma adama

Terime ayarım da hakkını da yedirtmem. Aydın , Emre Selçuk hepsi onun zamanında zirve gördü çamur atma adama
çamur atma gibi bi derdim yoktur terim gazı iyi verir oyuncularına verimi de alır. Ayrıca belki sen bilmezsin ama Sabriyi zamanında önlibero da oynatmıştı bi zamanlar :).
Benim demek sistediğim sisteme göre oyuncu değil oyuncuya göre sistemi olması lazım. Puel de oyuncuları farklı yerlerde dener oynatır ama hayalperestlik derecesinde değil max verim alabileceği mevkilere göre. Ayrıca gençlerle çalışmayı da gerçekten bilen birisi. Demek istediğim bunlardı. :)

775e7b0ad7894219b314e4c557e4d91f.jpg

Dzeko denayer alex song kiralik sadece glike 7-8 mln euro verip alırız
Melo bonservissiz döner.sağ beke sadece carole tarzı bi adam daha lazım güçlü rakiplerde defansif sağ bek zayıf rakiplerde linnesle yardırırız

Yedekler : sinan, bruma ,muammer (kaleci) , yedek sağ bek, rodellaga veya eren, koray, selçuk(yerine daha genç ortasaha olursa tadından yenmez)

Son düzenleme:
Abi nedir bu Song isteği adam ölmüş yaa! Bu sene sakat olmadığı halde 938 dakika oynayabildi. Bilic bile oynatmadı adamı... Eski Song'dan eser yok adam yanına pas veremiyor. Adam sanki Donk'a dönüşmüş. Vurdum duymaz, öyle sahada takılan bir adam olmuş. Barça bitirdi adamı.

O değilde hazır bize box to box oyuncu lazımken Nuri Şahini kiralasak çok mu uçmuş olurum

Song İngiltere'de başarılı olsaydı alamazdık zaten.

Melo buraya geldiği senesinde Altın Bidon'a aday gösterilmişti mesela. Ama burada ilk 2 sezonunda neler kattığını hepimiz gördük.

Song Lig icin fazlasıyla yeterli olur.

Abi nedir bu Song isteği adam ölmüş yaa! Bu sene sakat olmadığı halde 938 dakika oynayabildi. Bilic bile oynatmadı adamı... Eski Song'dan eser yok adam yanına pas veremiyor. Adam sanki Donk'a dönüşmüş. Vurdum duymaz, öyle sahada takılan bir adam olmuş. Barça bitirdi adamı.
Bir roportajinda futbol oynamayı hic sevmiyorum ama aileme bakmak için mecbur oynuyorum demisti reis.Ailesine ömür bakacak kadar para toplamış anlaşılan

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yann Mvilla mı Alex Song mu ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melo buraya geldiğinde temposunu ve hırsını kayıp etmemişdi, alex song ise artık tempo,güc falan yok resmen donk'dan daha beter bir halde sahada yürüyor, sadece isim transferi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt