- 29 Haziran 2015
- 34.735
- 28.280
- 2.083
sonra burdakiler hayal kurmayın diyo.bla bla bla....dzekoyu da alabiliriz,alex songu da.yeniden parlamak için can atan patoyu da.
Selçuka bile 3 milyon euro veriyoz , dzeko 4 diyince olunca oha çok para yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonra burdakiler hayal kurmayın diyo.bla bla bla....dzekoyu da alabiliriz,alex songu da.yeniden parlamak için can atan patoyu da.
65 Milyon filan yok yahu zarar 2 senede 65 milyonu aşmayacak.
To order Galatasaray to limit the overall aggregate cost of the employee benefits expenses of all of its players (calculated in accordance with part C of Annex X of the CL&FFP Regulations) in each of the next two reporting periods (i.e. the reporting period ending in 2016 and the reporting periodending in 2017) to a maximum of sixty-five million Euros (€65,000,000).
İçimden bir his Damiao diyor
ahahahha işte gerçeklerrrrrSelçuka bile 3 milyon euro veriyoz , dzeko 4 diyince olunca oha çok para yok![]()
ayrıca dzeko harbiden kiralık isteniyo.bonservis olayına hiç girmemişiz.uğraşıyolar,bütün italya yazdığına göre.
https://www.gscimbom.com/forum/f17-...larimizin-maas-tablosu-2016-17-sezonu-134261/
bizim ödedigimiz maas gercekten "sadece" 41.5 milyon mu yoksa eksikler mi var listede?
biri de cikip "ben aday olacagim" desin
Yarsuvat, Süren vs istemiyorum, yeni kan lazim ama aday olmak isteyen fazla Galatasaray li yok gibi
Tamam o zaman dursun diyorsa doğrudur. Koskoca Galatasaray başkanı yalan söyleyecek hali yok.UEFA'nın gerekçeli kararında böyle yazıyor. Her dönem için bütçe 65 m €.
Ayrıca Dursun buna bonservislerin dahil olmadığını açıkladı canlı yayında.
Bosna kaynaklı Haber...ben kaçtım,sabah görüşürüz
italyaya falan dayanmıyo de mi kaynakBosna kaynaklı Haber...
![]()
Opsiyonlu Kiralık...