Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
Asıl Dursun kalırsa bittik biz.Riekerink kalırsa bittik biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asıl Dursun kalırsa bittik biz.Riekerink kalırsa bittik biz
Asıl Dursun kalırsa bittik biz.
O değil bir yönetim başarılı olsa kuyusunu kazmak için her şeyi yapar muhalefet. Ünal Aysal'a Hayri Kozak'ın yaptığı muhalefeti hatırlayalım ama Dursun Özbek'e gelince ağır abilerin hepsi susuyor.
Bu genel kurulunda ben ciddi ciddi şikecilerin ajanı olduğunu düşünüyorum birkaç tane. Duygun Yarşikecide kesin onlardandır
Sent from my iPhone using Tapatalk
Var maalesef. Kongre üyesi olmuş çok Galatasarayli olmayanlar var liseden dolayı. Aralarında yönetimlere sızmış kişiler olmadı diyemem.Bu genel kurulunda ben ciddi ciddi şikecilerin ajanı olduğunu düşünüyorum birkaç tane. Duygun Yarşikecide kesin onlardandır
Rahmetli dönemindeki gibi ligi her sene 4. yada 5. bitiriyorduk adam her kongrede omuzlarda çıkıyordu.Bu zihniyet zaten batırdı klübü Aysal değil.Özhan 7 sene mi 6 sene mi kaldı hatırlamıyorum şimdi 1 kere şampiyon olduk 1 kere şampiyonlar ligi oynadık.O gelmeden her yıl oynadığımız şampiyonlar liginden uzaklaştık ama adama tapıyorlardı.Özbekte öyle ali tanrıyar mesela 84 yaşında bu gün aday olsun 3000 oy alır.
Bu genel kurulunda ben ciddi ciddi şikecilerin ajanı olduğunu düşünüyorum birkaç tane. Duygun Yarşikecide kesin onlardandır
Galiba yarın kurul toplantısımı divan toplantısımı ne öyle bir şey var aç gstv'yi İstemediğin kadar T-Rex var izle kanın donar 1.5 milyar lira borç var çıkarlar yaşasın Galatasaray Yaşasın Türkiye filan diyorlar..:trollfacce.gif:
Başkan fb li bırak genel kurulu falan
Sn yüce aysal dönemınde gs saha kalktı adeta ama hala bunu sındıremeyenler var
Yarın saat kaçta hocam?
Galiba yarın kurul toplantısımı divan toplantısımı ne öyle bir şey var aç gstv'yi İstemediğin kadar T-Rex var izle kanın donar 1.5 milyar lira borç var çıkarlar yaşasın Galatasaray Yaşasın Türkiye filan diyorlar..:trollfacce.gif:
Yasasin Galatasaray yasasin Türkiye deseler iyi gecenki toplantida adamlar anilarini falan anlatiyordu. Biri de cikmis Podolski'ye salliyordu.