Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil bir yönetim başarılı olsa kuyusunu kazmak için her şeyi yapar muhalefet. Ünal Aysal'a Hayri Kozak'ın yaptığı muhalefeti hatırlayalım ama Dursun Özbek'e gelince ağır abilerin hepsi susuyor.

Bu genel kurulunda ben ciddi ciddi şikecilerin ajanı olduğunu düşünüyorum birkaç tane. Duygun Yarşikecide kesin onlardandır

Sent from my iPhone using Tapatalk

O değil bir yönetim başarılı olsa kuyusunu kazmak için her şeyi yapar muhalefet. Ünal Aysal'a Hayri Kozak'ın yaptığı muhalefeti hatırlayalım ama Dursun Özbek'e gelince ağır abilerin hepsi susuyor.

Rahmetli dönemindeki gibi ligi her sene 4. yada 5. bitiriyorduk adam her kongrede omuzlarda çıkıyordu.Bu zihniyet zaten batırdı klübü Aysal değil.Özhan 7 sene mi 6 sene mi kaldı hatırlamıyorum şimdi 1 kere şampiyon olduk 1 kere şampiyonlar ligi oynadık.O gelmeden her yıl oynadığımız şampiyonlar liginden uzaklaştık ama adama tapıyorlardı.Özbekte öyle ali tanrıyar mesela 84 yaşında bu gün aday olsun 3000 oy alır.

Bu genel kurulunda ben ciddi ciddi şikecilerin ajanı olduğunu düşünüyorum birkaç tane. Duygun Yarşikecide kesin onlardandır

Galiba yarın kurul toplantısımı divan toplantısımı ne öyle bir şey var aç gstv'yi İstemediğin kadar T-Rex var izle kanın donar 1.5 milyar lira borç var çıkarlar yaşasın Galatasaray Yaşasın Türkiye filan diyorlar..:trollfacce.gif:

Var maalesef. Kongre üyesi olmuş çok Galatasarayli olmayanlar var liseden dolayı. Aralarında yönetimlere sızmış kişiler olmadı diyemem.

Rahmetli dönemindeki gibi ligi her sene 4. yada 5. bitiriyorduk adam her kongrede omuzlarda çıkıyordu.Bu zihniyet zaten batırdı klübü Aysal değil.Özhan 7 sene mi 6 sene mi kaldı hatırlamıyorum şimdi 1 kere şampiyon olduk 1 kere şampiyonlar ligi oynadık.O gelmeden her yıl oynadığımız şampiyonlar liginden uzaklaştık ama adama tapıyorlardı.Özbekte öyle ali tanrıyar mesela 84 yaşında bu gün aday olsun 3000 oy alır.

Sn yüce aysal dönemınde gs saha kalktı adeta ama hala bunu sındıremeyenler var

Hayırlı akşamlsr renktaşlar varmı td konusunda gelişme flores nasıl adam

Dursun'un kalmasının nedeni bazı teminatların altına imza atması. Kısacası elini taşın altına koyması. Yoksa kimse bu kadar sabredemezdi ona.

Ama bu sezon öncesinde veya sezon ortasına kadar herhangi bir sallantı yaşanırsa Dursun'u tekme tokat kovarlar. Adnan'dan beter olur.

Galiba yarın kurul toplantısımı divan toplantısımı ne öyle bir şey var aç gstv'yi İstemediğin kadar T-Rex var izle kanın donar 1.5 milyar lira borç var çıkarlar yaşasın Galatasaray Yaşasın Türkiye filan diyorlar..:trollfacce.gif:

Yarın saat kaçta hocam?

Başkan fb li bırak genel kurulu falan

Allah var kanka ben bu adamın Galatasaray'lı olduğunu düşünüyorum. Kötü bir niyeti yok bence ama işte son derece beceriksiz

Hatta bunun için Galatasaray falan hikaye. Sadece kendini duyurmak , reklam yapmak için orada gibi.

Son düzenleme:
biri de cikip "ben aday olacagim" desin

Yarsuvat, Süren vs istemiyorum, yeni kan lazim ama aday olmak isteyen fazla Galatasaray li yok gibi

Sn yüce aysal dönemınde gs saha kalktı adeta ama hala bunu sındıremeyenler var

Galatasarayda başarılı olursan anında şutlanırsın monşer yapı dur der adama.
Rahmetli dönemi zaten adam gelmeden avrupa şampiyonu olmuşuz hoca 3. yıldızı taktı kovdu adamı senelerce kapısında yattılar sonra
4.Yıldız takıldı gelen paralar hiç oldu borç azalacağına dahada arttı transferde yapmadık nasıl arttıysa artık.
Aysal şu klübün görebileceği en kalibreli adamdı monşerler onuda yediler adam rivayı satalım dediğinde teneke çalanlar şimdi her divan kurulunda satalım diyor.Daha komiğide o konuşmacılara kalsa çilekle olmazmış sabri gibi evlatlarımız sayesinde kurtuluruz filan diyorlar.Sonra taraftar destek versin diyorlar.Hep Sabri Tam Sabri yeni sloganlarıda bu olur kafatasçı vizyonsuz herifler ihaleyi aysala bıraktılar.Araştırsanıza özhan zamanını adnan polat adnan sezgin zamanını...Özhan batırdı klübü efsane başkan muamelesi görüyor.

Yasasin Galatasaray yasasin Türkiye deseler iyi gecenki toplantida adamlar anilarini falan anlatiyordu. Biri de cikmis Podolski'ye salliyordu.

Flores gelmez inşAllah. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle adı geçen adaylar içerisinde Puel beklentilerimizi karşılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt