Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Q.Sanchez Flores'i yazmış ntvspor.Ulen gelirse çok sevinirim.Foruma da sezon başında yazmıştım.

Florez Sanches, benim bildiğim hücumcu bir td. Atletico'da da Camacho - Koke gençleri çıkardığını da hatırlıyorum ama ortalama bir teknik adam. Bize şuan winner bir adam lazım, eldeki malzemeden maksimum verim alacak, mevcut berbat yönetime rağmen her daim herkese başımızı dik tutacak Ergin Ataman gibi biri. Bu tanıma Lucescu uyuyordu olmadı, Fatih Hoca uyuyor ama Flores haberi doğruysa o Fatih Terim de olmayacak gibi. Açıkçası bu yönetimin doğru bir isim getirebileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Ben artık düşünce yapısını geçtim. Yeter ki "becerikli" olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalman derwall'i getiren adamdır faruk sürenle birlikte hatta derwall'e ben sana galatasarayı şampiyon yap demiyorum 3-4 sene başında kal proje takımı olalım gibilerinden bir laf etmiştir.
Manchesteri ilk elediğimiz şampiyonlar liginde klüp başkanlığı yapmıştır.Derwall döneminde aldığı prekazi simoçi.+derwall vizyon transferidir ha şimdi ne kadar yararlı olur orasını bilemem ama en büyük zaafı evlat sevicidir hamzadan bile çok sever yani :D

CjzPWPjUUAA0cD5.jpg

Son düzenleme:
Yalman derwall'i getiren adamdır faruk sürenle birlikte hatta derwall'e ben sana galatasarayı şampiyon yap demiyorum 3-4 sene başında kal proje takımı olalım gibilerinden bir laf etmiştir.
Manchesteri ilk elediğimiz şampiyonlar liginde klüp başkanlığı yapmıştır.Derwall döneminde aldığı prekazi simoçi.+derwall vizyon transferidir ha şimdi ne kadar yararlı olur orasını bilemem ama en büyük zaafı evlat sevicidir hamzadan bile çok sever yani :D
Tanjunun gitmesine vesile olmadımı yalman nası evlad sevme bu yaw

Sneijderi neden harcayamıyoruz kardeşim her maç harikalar yaratıyor ondan mı ? Bulunmaz bursa kumaşı değil bu adam bir faydası da kalmadı takıma daha genç dinamik birilerini alabiliriz kendisinden kurtulup yüksek maliyetinden de kurtulmuş oluruz hem şu feda arefesinde.

Meşguldüm onun için zamanında cevap veremedim. Sadece şunu söyleyeyim. Fenerbahçe ile olan finalin sadece sneijder ve sneijder sonrası yeter neden öyle dediğimi açıklamak için

Flores kim la...

Rieking diyorum ve susuyorum...

Buralar ateş alacak çok bariz. Çok rezil bir transfer dönemi bizi bekliyor yine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt