Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamit+Umut+Tarık+Sabri+Olcan.. gibi gereksizleri gönderirsek rahatlıkla alabiliriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar gitmeli ama yine de ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Öyle o gitsin bu gelsin mantığıyla değil, komple planlamayla bakmak lazım olaya.

Riekerink, Flores'in yardımcısı olabilir önümüzdeki sezon.

Böyle bir formülle GS'yi başarıya taşıyalım.

Lan yoksa Reyes'i Flores mi istiyor

Sabah reyes'in menajeri Galatasaray ile görüsüyoruz demis

Onlar gitmeli ama yine de ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Öyle o gitsin bu gelsin mantığıyla değil, komple planlamayla bakmak lazım olaya.
Song'un yıllığı=Hamit
Dzeko'nun yıllığı=Umut+Olcan
Ben Arfa'nın yıllığı=Tarık+Sabri
Agger'in yıllığı=Donk+Yasin

Hatta bruma,Dzemaili,Chedjou'yu satıp ordan gelen parayla otel insaatina bile başlayabilir buyuk baskan yeter ki istesin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

flores kolayca kovulacak bir adama benziyor acikcasi

Song, Dzeko ve Ben Arfa'yı aynı anda alırsak muhtemelen 5 sene daha Avrupa kupalarına katılamayız.
Ne alaka yahu adamlar sana 65 m euro butce vermisler elindeki ise yaramazlari gonderirsen ayagini yorganina gore uzatirsin. Kadron 40/28 yerine 23te sabit tutarsin zaten hepi topu oynattigin sabit 17_18 oyuncu var fazlalik 10 oyuncu var bunun yerine kadrodaki en kaliteli gencleri tutup kalanina yol verirsin. 11 as 8 yedek
4 tane de genc 19yasini asmayacak seviyede oyuncularla cok rahat bu isi halledersin.

Abartiyorum kadronda as oyunculara 3 milyon euro versen 33 eder yedek seviyesi 1 olsa 41 milyon euro eder giderin.Bu sene toplam ne verdik ne aldik bi bakalim. Mac basilar kalkmali ayrica. 3 milyon euro seviyesini hakedecek 11 oyuncu ile her sene sampiyon olur s.liginde 2.tur gorursun.

O uc oyuncu ile ceza yemezsin elinde 1 m.alti oynayan linnes varken tarik ve sabriye yillik 3 milyon eurodan fazla verirsen cezayi yersin. on 2 aydir neredeyse oynatmadigin umutla devam edersen yersin. Kafasi baska yerde olan donk ve ched ile yersin.

Flores için Ocak'ta tazminat haberi yapılır Şubat'ta da yollanır diye bir izlenime kapıldım ama bilemiyorum.

Pato yu alak bari, bonservisi de fazla degildir suan.

Su durumda genclestirme yapilamaz,para yok,göstermelik gencler alinacagina takima katki saglayacak rodollega ve eren alinmali,gol sorunu yasamayiz,cöpleri gönderip stoper arti önliberoyla bu takim sampiyonluga oynar
Tabi bende isterim sinan gümüs emre mor gibi kaliteli gencleri ama bu yönetim beceremez,Allah korusun takimi genclestirelim diye 4-5 tane ontivero tarik ayarinda futbolculari alirlar yillarca kendimize gelemeyiz

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu, Kasımpaşa'da kiralık oynayan Del Valle ve Rio Ave ile anlaştıklarını açıkladı.

Ne alaka yahu adamlar sana 65 m euro butce vermisler elindeki ise yaramazlari gonderirsen ayagini yorganina gore uzatirsin. Kadron 40/28 yerine 23te sabit tutarsin zaten hepi topu oynattigin sabit 17_18 oyuncu var fazlalik 10 oyuncu var bunun yerine kadrodaki en kaliteli gencleri tutup kalanina yol verirsin. 11 as 8 yedek
4 tane de genc 19yasini asmayacak seviyede oyuncularla cok rahat bu isi halledersin.

Abartiyorum kadronda as oyunculara 3 milyon euro versen 33 eder yedek seviyesi 1 olsa 41 milyon euro eder giderin.Bu sene toplam ne verdik ne aldik bi bakalim. Mac basilar kalkmali ayrica. 3 milyon euro seviyesini hakedecek 11 oyuncu ile her sene sampiyon olur s.liginde 2.tur gorursun.

O uc oyuncu ile ceza yemezsin elinde 1 m.alti oynayan linnes varken tarik ve sabriye yillik 3 milyon eurodan fazla verirsen cezayi yersin. on 2 aydir neredeyse oynatmadigin umutla devam edersen yersin. Kafasi baska yerde olan donk ve ched ile yersin.
65 milyon avro bütçe vermiyor sen de para varsa harca diyor. Paramız varsa alalım güzel oyuncuları.

Yarınmı belli oluyor hoca şimdi hiç duyum olmadığına göre riekerink kalıcak

Yarınmı belli oluyor hoca şimdi hiç duyum olmadığına göre riekerink kalıcak

426038.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt