Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Q.Sanchez Flores'i yazmış ntvspor.Ulen gelirse çok sevinirim.Foruma da sezon başında yazmıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlatsana abi nasıl bir hocaQ.Sanchez Flores'i yazmış ntvspor.Ulen gelirse çok sevinirim.Foruma da sezon başında yazmıştım.
Ben artık düşünce yapısını geçtim. Yeter ki "becerikli" olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
anlatsana abi nasıl bir hoca
Tanjunun gitmesine vesile olmadımı yalman nası evlad sevme bu yawYalman derwall'i getiren adamdır faruk sürenle birlikte hatta derwall'e ben sana galatasarayı şampiyon yap demiyorum 3-4 sene başında kal proje takımı olalım gibilerinden bir laf etmiştir.
Manchesteri ilk elediğimiz şampiyonlar liginde klüp başkanlığı yapmıştır.Derwall döneminde aldığı prekazi simoçi.+derwall vizyon transferidir ha şimdi ne kadar yararlı olur orasını bilemem ama en büyük zaafı evlat sevicidir hamzadan bile çok sever yani![]()
Sneijderi neden harcayamıyoruz kardeşim her maç harikalar yaratıyor ondan mı ? Bulunmaz bursa kumaşı değil bu adam bir faydası da kalmadı takıma daha genç dinamik birilerini alabiliriz kendisinden kurtulup yüksek maliyetinden de kurtulmuş oluruz hem şu feda arefesinde.

Dursun için muazzam olur rik hocam vallahi billahi bu başkan denen zat bu adamdan daha iyisini getiremez.Flores kim la...
Rieking diyorum ve susuyorum...
Buralar ateş alacak çok bariz. Çok rezil bir transfer dönemi bizi bekliyor yine...
Hakan Calhanogluda en buyuk Galatasarayliydi ama is bilmez yoneticiler yuzunden alamadik bu cocuguda alamayiz. Hakan canli yayina baglanip soylemisti ustelik
Baskan Dzeko, A.Song ve BenArfa yi paket olarak acikladigi zaman burda ol !!!!!

Hamit+Umut+Tarık+Sabri+Olcan.. gibi gereksizleri gönderirsek rahatlıkla alabilirizSong, Dzeko ve Ben Arfa'yı aynı anda alırsak muhtemelen 5 sene daha Avrupa kupalarına katılamayız.