Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Uzun lafın kısası:
Dzeko menajer ve Cenk Ergün buluşmuş.
Dzeko yu istiyoruz.
Herif 30 ve biraz yüksek olabilir maaşı lakin bize direkt katkı sağlar.

ST ye artık direk katkı sağlayacak ve kalitesi sorgulamaya açık olmayan bir oyuncu lazım.

Son düzenleme:
Tamam o zaman dursun diyorsa doğrudur. Koskoca Galatasaray başkanı yalan söyleyecek hali yok.

Eklediğim kararı okudun mu?

Her dönem için yazıyor.

2 senelik değil yani 65 m €.

Bonservis konusunda da Dursun'un doğru söylediğini düşünüyorum çünkü:

1) Kararla uyuşuyor.

2) Aksi bir durum olsa beklentileri düşürmek için bonservisler de dahil diye en başta söyleyip kapatırdı. Üzerine basa basa UEFA bonservisleri bu bütçeye dahil etmedi dedi.

Zaten mevcut harcamamız 64 civarı, bonservis açısından bir kısıtlama yok kararda.

Sonuç: Toplam harcama hakkımız her bir dönem için 65 m € ve bonservisler hariç.

Kötü roma sezonu dedikleri...
Serie A da 31 maç da 8 Gol ve 5 Assist yapmış.

ya 65 verecek durumumuz oldugunu sanmiyorum ztn o paralari vererek bu hale gelmedik mi gsc late nite boys

ya 65 verecek durumumuz oldugunu sanmiyorum ztn o paralari vererek bu hale gelmedik mi gsc late nite boys

Mevcut harcamamız zaten 64 civarı bütün masraflar dahil renktaş.

Gidip de mesela her önüne gelene 2-3-4 m € maaş vermeyiz de daha uygun maaşla yine kaliteli oyuncular getirebiliriz gibi kadrodan gidecekleri de düşününce.

Zaten yine aynı şekilde harcama olursa 65'in de üstüne çıkmış oluyoruz, onu geçmediğin sürece sorun yok diyor UEFA.

Mevcut harcamamız zaten 64 civarı bütün masraflar dahil renktaş.

Gidip de mesela her önüne gelene 2-3-4 m € maaş vermeyiz de daha uygun maaşla yine kaliteli oyuncular getirebiliriz gibi kadrodan gidecekleri de düşününce.

Zaten yine aynı şekilde harcama olursa 65'in de üstüne çıkmış oluyoruz, onu geçmediğin sürece sorun yok diyor UEFA.

uefa oyle desin, 65 versek bile zararda olacagimiz icin yine cezayi sokusturacaktir

İki net forvet gerekiyor.Bir net stoper gerekiyor.Ortasaha merkez sıkıntılı.Kanat transferide gerekiyor.

Dzeko elmanderin 2 3 lvl üstüdür onun kadar basmaz belki ama bitiricilikte ve efendilikte idol olur gomez den bile iyi katkı verebilir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz ödemeleri neden ayarlamıyoruz,SPK filan engel mi?Mesela imza parası vereceksek 3 yıl sonrası için verelim veya yıllık 3 milyon verdiğimiz adama ilk yıl 1.5 ikinci yıl 2.5 veremiyor muyuz?

Kadromu yapar yatarım aga

Muslera
Wanderwiel..Chedjou..Skertel..Telles
A.Song..Melo
Sinan..Sneijder..Podolski
Dzeko

Dzeko ve Song gelirse poldi'yi de katarsak dursun azıcık da olsa kötü izlerini siler tabi toptan silmesi imkansız. Sanmıyorum böyle 2 kaliteli transfer yapabileceğini

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt