- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Dzeko'dan cilek olurmu la
Ahududu olabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzeko'dan cilek olurmu la
Beyler Dzeko diyoruzda Roma daha yeni almış Dzeko'yu.Şimdi neden yollasın ki?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A. Song'un son halini izlediniz mi ile başlayan cümleler yeterli bence o değilde bu arkadaşlar jpk ve donk hıyarının son halini izlediler mi acaba ?Öyle bir densiz mi var yoksa burada?
A. Song'un son halini izlediniz mi ile başlayan cümleler yeterli bence o değilde bu arkadaşlar jpk ve donk hıyarının son halini izlediler mi acaba ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A. Song'un son halini izlediniz mi ile başlayan cümleler yeterli bence o değilde bu arkadaşlar jpk ve donk hıyarının son halini izlediler mi acaba ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha fazla oynamak istiyomuş dzeko1 haftadır aynı soruyu soruyorum. Ama mantıklı bir cevap alamadım henüz.
dediğin gibi olmayacak nurullah abi : )
Hamza'nın yasak aşkı çıkmış![]()
"Cocuğumun babası Hamza Hamzaoğlu" - ********************* Spor
Adama sorarlar 5-6 yıldır neredeydin? Şimdi adam biraz şöhret olunca hemen zıplamış.
İnşallah biz yanılırız Sergen. Yoksa ben istemez miyim gelsin en iyisi olsun ama zor yani görünen köy misali. Ayrıca şu an en rahat alınacak adam. Geçen sene transferin son gününe kadar Barça satmaya çalıştı kimse almayınca son gece West Ham'a tekrardan bedelsiz kiraladılar.
Dursun gibi biri var başımızda yani bize yinede zor ama bakacaz işte ne halt yiyecekler
Elbette belli olmaz ama şu an alabileceğimiz en rahat adam öyle imkansız bir durum yok ortada.
Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile 3 yıllık imzalıyor - Transferler gökhan gönül kalmış galiba
caner gitti çoktansadık kpek. caner'de %99 kalır.
hepsi oyun..
Benim gözüm dzeko da öncelikle songla birlikte olurlarsa dahada güzel olur![]()