Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir densiz mi var yoksa burada?

Sent from my iPhone using Tapatalk
A. Song'un son halini izlediniz mi ile başlayan cümleler yeterli bence o değilde bu arkadaşlar jpk ve donk hıyarının son halini izlediler mi acaba ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

A. Song'un son halini izlediniz mi ile başlayan cümleler yeterli bence o değilde bu arkadaşlar jpk ve donk hıyarının son halini izlediler mi acaba ?

Dur bakayım kim ne yazmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kante - Modric var bizim orta sahada yoksa haberin yok mu forvettede luis suarez o yüzden beğenilmemesi normal

bu gg gene mi gitmedi fb'den arkadas.

aziz resmen *** çekti adama.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim kardeşim istemeyen Song'u... Fikrimi söylüyorum ve bunun sonuna kadar arkasındayım. Dalga geçilecek bir durum yok bunda. Gelince yaparsın 3 yıllık Hamit gibi sırf CV yüzünden sonra göndermek için ağlarsınız burda...

dediğin gibi olmayacak nurullah abi : )

İnşallah biz yanılırız Sergen. Yoksa ben istemez miyim gelsin en iyisi olsun ama zor yani görünen köy misali. Ayrıca şu an en rahat alınacak adam. Geçen sene transferin son gününe kadar Barça satmaya çalıştı kimse almayınca son gece West Ham'a tekrardan bedelsiz kiraladılar.

Fakat şöyle olabilir zaten gelecek yıl Avrupa'da yokuz bir yıl kiralayalım opsiyonlu duruma göre bakarız ama galiba gelecek yıl sözleşmesi bitiyor Barça ile bu tercihi kabul etmezler doğal olarak kitlemeye çalışacaklar.

Son düzenleme:
İnşallah biz yanılırız Sergen. Yoksa ben istemez miyim gelsin en iyisi olsun ama zor yani görünen köy misali. Ayrıca şu an en rahat alınacak adam. Geçen sene transferin son gününe kadar Barça satmaya çalıştı kimse almayınca son gece West Ham'a tekrardan bedelsiz kiraladılar.

Dursun gibi biri var başımızda yani bize yinede zor ama bakacaz işte ne halt yiyecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt