Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız T.D. belli değil ve bizimkiler transfer yapar ise tam Facia.
Hangi profesyonel yönetilen takımda olur bu ?!

Yoksa bu transferler yeni T.D. haber dahilinde mi yürütülüyor.
Kafam da bir açaba var...

Eğer dzeko ve song gelirse ya terim gelicek yada rikerink kalıcak başka seçenek yok :D

Dzeko hikaye beyler ücreti yüksek ihtiyacımız olsada karşıyım bu transfere A. Song'da makul ücretle oynayacaksa buyursun gelsin. Mümkünse bu dönem en yüksek ücret 1.8 milyon olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle düzgün konuş genç arkadaşım. Bu dediğin adamlar hırsını kaybetmemişti. Ben fikrimi yazdım Song bu dediğin adamların seviyesine asla çıkamadı Arsenal'de dahil buna. Neyse gelince anlarsın.

Hocam burda cins kaptığım bi iki kişi varda, senin oldugunu görmedim ya kusura bakma , yakındakı yorumlardan bırının yazarıyla karıstırdım diyeyim.

Hırs ısı ise taraftara bakar bence yani ne hırssız adamlar geldı seyırcıyı doldur onemlı olan.

Verdiğiniz örnekler bir dönem top class olmuş adamlar veya sakatlık yüzünden piyasası kaybolmuş adamlar. Song'un durumu farklı ve 3 yıldır topa doğru düzgün ayak sürmedi.

Hocam Song sence top klas değil mi? Bu kadar kariyerli kaç isim var son 2 sene PL'de her maça düzenli çıksa zaten suan ne Songu Barca bırakır, ne sen alabilirsin.

Dzeko hikaye beyler ücreti yüksek ihtiyacımız olsada karşıyım bu transfere A. Song'da makul ücretle oynayacaksa buyursun gelsin. Mümkünse bu dönem en yüksek ücret 1.8 milyon olsun.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
songun 1 senelik sözleşmesi kaldı barcayla,bonservisiyle alınabilir.

Sabriye 2 milyondan yeni sözleşme düşünüyoruz alex song 1.8 den yukarı olucaksa gelmesin demekte nedir bırakın kardeşim artık muhasebe hesaplarını.

En azından belki scout ekibi yapıyodur transferleri...

[h=2]Gelecek sezona bomba gibi girmek isteyen Galatasaray için Sırp Basını Radnik forması giyen Samuel Owusu ismini yazdı. Owusu ile ilgilenen Galatasaray’a rakip olarak PSV gösterildi.
[/h]SAMUEL KWAME OWUSU - YouTube

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Finansal Fair Play sebebiyle gelecek sezona maliyeti düşük potansiyelli futbolcularla ilgilenen Galatasaray, 20 yaşındaki Ganalı futbolcu Samuel Owusu ile temasta olduğu belirtildi.
Sırp basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Sırbistan’ın FK Radnik Surdulica takımdan forma giyen 1.68’lik futbolcu Samuel Owusu ile ilgileniyor.
Galatasaray’ın yanında Hollanda ekibi PSV’nin de ilgilendiği futbolcu için Sırp Basını gelecek sezon Radnik forması giymesinin zor olduğunu, oyuncunun ayrılacağını ifade etti.
20 yaşındaki Ganalı bu sezon Sırp Ligi’nde 30 maçta 7 gol 3 asist yaptı. Orta saha bölgesinde oynayan Owusu’nun gelecek sezon sözleşmesi bitecek.

Yaw he he deyin geçin . Song dzeko gelecek de biz bu Başkan'la beğenmeyeceğiz ya da beğenmeyecekler . Melo , Gomez, niasse bla bla hep aynı şeyler oldu ama sonları da belli. Herkes kendi fikrini söylemek de özgür bırakın onlar da yazsın yani tartışmanıza gerek yok . Zaten o ikisini de bu adamlar alamaz , sevinenlerin de üzülenlerin de tepki vermesi anlamsız . Geçen seneden ders almamışız belli ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

En azından belki scout ekibi yapıyodur transferleri...

Gelecek sezona bomba gibi girmek isteyen Galatasaray için Sırp Basını Radnik forması giyen Samuel Owusu ismini yazdı. Owusu ile ilgilenen Galatasaray’a rakip olarak PSV gösterildi.

SAMUEL KWAME OWUSU - YouTube

SPORCOPE DIŞ HABERLER – Finansal Fair Play sebebiyle gelecek sezona maliyeti düşük potansiyelli futbolcularla ilgilenen Galatasaray, 20 yaşındaki Ganalı futbolcu Samuel Owusu ile temasta olduğu belirtildi.
Sırp basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Sırbistan’ın FK Radnik Surdulica takımdan forma giyen 1.68’lik futbolcu Samuel Owusu ile ilgileniyor.
Galatasaray’ın yanında Hollanda ekibi PSV’nin de ilgilendiği futbolcu için Sırp Basını gelecek sezon Radnik forması giymesinin zor olduğunu, oyuncunun ayrılacağını ifade etti.
20 yaşındaki Ganalı bu sezon Sırp Ligi’nde 30 maçta 7 gol 3 asist yaptı. Orta saha bölgesinde oynayan Owusu’nun gelecek sezon sözleşmesi bitecek.
alalım hemen

Hocam burda cins kaptığım bi iki kişi varda, senin oldugunu görmedim ya kusura bakma , yakındakı yorumlardan bırının yazarıyla karıstırdım diyeyim.

Hırs ısı ise taraftara bakar bence yani ne hırssız adamlar geldı seyırcıyı doldur onemlı olan.

Estagfirullah önemli değil. Bende öyle bir çıkış beklemiyordum ondan şaşırdım :red:

İnşallah ben yanılırım ama işte yayına bile pas atarken zorlandı bu yıl sakatlık yaşamamasına rağmen. Ciddi takip ettim o yüzden diyorum yoksa elbette iyi oyuncuydu ama eski halinden eser yok. Bir röportajda futboldan zevk almıyorum aileme bakmak için mecburen oynuyorum diyordu.

Estagfirullah önemli değil. Bende öyle bir çıkış beklemiyordum ondan şaşırdım :red:

İnşallah ben yanılırım ama işte yayına bile pas atarken zorlandı bu yıl sakatlık yaşamamasına rağmen. Ciddi takip ettim o yüzden diyorum yoksa elbette iyi oyuncuydu ama eski halinden eser yok. Bir röportajda futboldan zevk almıyorum aileme bakmak için mecburen oynuyorum diyordu.

Ya valla Fransa Belçika gibi liglerde daha ucuza oynamaya aç Song gibi isimler çok ama şuan en azından alınması gereken bölge ve oyuncu tipi ideal. Oynatmakda tribünün,hocanın ve taraftarın işi biraz.

Misal bu sene Podolski de bi ara zoraki oynuyor gibi oynadı Mustafa hoca döneminde sanırım , ama Riekerinkle tekrar kendini buldu gibi.

Bence Dzekoya'da aldanmayın , menajeri henüz temas var bile dememiş , kulaktan kulağa isterlerse demiş.

Türk basını dısında gerçekçi bi haber varmı göremedim.

Ya valla Fransa Belçika gibi liglerde daha ucuza oynamaya aç Song gibi isimler çok ama şuan en azından alınması gereken bölge ve oyuncu tipi ideal. Oynatmakda tribünün,hocanın ve taraftarın işi biraz.

Misal bu sene Podolski de bi ara zoraki oynuyor gibi oynadı Mustafa hoca döneminde sanırım , ama Riekerinkle tekrar kendini buldu gibi.

Elbette uyum meselesi ama işte eskisi gibi risk alamayız. Barça bu yıl kiralamaz çünkü sözleşmesi bitiyor. Bonservis maaş derken 10-12 milyonluk bir yük olacak sonra bir de oynamazsa sıkıntı çok büyük olur. Bu son transferi olacak. Westham'da ilk sezon 28 maç oynamasına rağmen geçen yaz kimse bonservisi ile almak istemedi son gün tekrardan West Ham'a gönderdiler bedelsiz.

Roma dzeko'yu 11m odeyip aldi, yani adami kiralamak imkansiz... Okadar takim dururken dzeko zaten bize gelmez, hele de avrupa'dan men yedigimizde... ama Doumbia, Remy, Luiz Adriano olabilir doumbia roma'da gereksiz, remy chelsea'de gereksiz ve luiz adriano milan'da gereksiz ama bize cok fayda saglar bunlar, bizi ust seviye'ye cikartir. Eboue arsenal'de gereksizdi, melo juventus'da gereksizdi, podolski arsenal'de gereksizdi, gomez fiorentina'da gereksizdi, ama bu kalitede oyuncular bize cok katki saglar. Alex Song'da bize gelip tekrardan eski seviye'sine donebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt