Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalman kesin girdi mi yönetime?

Ne bir resmi açıklama ne bir röportaj. Ulan nasıl bir yönetimdir bu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onur Tuğrul: "Pereira‚ Bruno Alves ve Meireles ile sözleşme yenilenmesini istedi. FFP´den dolayı Aziz Yıldırım da buna sıcak bakıyor."

Onur Tuğrul: "Pereira‚ Bruno Alves ve Meireles ile sözleşme yenilenmesini istedi. FFP´den dolayı Aziz Yıldırım da buna sıcak bakıyor."

Zaaaaaa geçen sene ki bize dönüştüler. Daha bunlar iyi günleri. Gelecek sezon ilk 3'e bile giremeyebilirler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan dedim belki Evren Göz bağlanıpta iki haber verir ama 2-3 dk konuştular ondada Hamit'ten bahsettiler.Hay sizin ben

2016-2017 fb
volkan
shener kjaer alves h.ali
josef meireles
v.shen diego nani
rvp​

fener vitoru tutuyorsa şu martingale sistemini fenere uygulamak lazım seneye

Biz de Fenerbahçe de eninde sonunda feda diyeceğiz. Kaçarı yok bu işin. Kulüpler fiilen iflas etmiş. Akıllıca yeniden hem kadro hem mali olarak yapılanan süreçten karlı çıkar. Popülizm galip gelirse bu günleri mumla ararız.

Sadece iyi bir yönetim ilk başta bütün futbolcular indirim istenip 5-6 iyi oyuncuyla yeniden şampiyonluğa oynarız ama bizde yönetim diye bişey yok

Bonservissiz oyuncu al git. Mal herifler beter olun. Bunlar iyice batarlar. Dursun da bizi batiriyor. Tinercilere yol açildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt