- 6 Eylül 2014
- 95.620
- 66.047
- 4.608
OSMANLISPOR on 2 senede transfer bonservislerine toplam 1,5m euro harcamamış
Osmanlıspor Futbol Kulubu - tum transferler | Transfermarkt
Biz sadece 6 ay sonra sözleşmesi biten adama 2.5 milyon euro verdik:red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OSMANLISPOR on 2 senede transfer bonservislerine toplam 1,5m euro harcamamış
Osmanlıspor Futbol Kulubu - tum transferler | Transfermarkt
Biz sadece 6 ay sonra sözleşmesi biten adama 2.5 milyon euro verdik:red:
Basaksehir Osmanli gittikce Türkiyenin Gladbachi olmaya basliyorlar
O zaman en büyük Osmanlısporlu @Can BÜYÜK diyebiliriz zannediyorum.
Onur Tuğrul: "Pereira‚ Bruno Alves ve Meireles ile sözleşme yenilenmesini istedi. FFP´den dolayı Aziz Yıldırım da buna sıcak bakıyor."
Zaaaaaa geçen sene ki bize dönüştüler. Daha bunlar iyi günleri. Gelecek sezon ilk 3'e bile giremeyebilirler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şike yapabilsem yaparım diyo ne ahlaksız adam yaAziz Yıldırım: Deseler ki Türkiye Kupası'nı almak için cebinden beş milyon lira ver; vermez miydim? Olmadı ne yapayım. [Milliyet]
Nani tamamen yatmaya gelmiş ona okGelince sonra kuşların Van Persie ve Nani'ye yaptığını yapmayın adama.
Dzeko zorunlu kiralama ile alındı yani bi nebze şimdi al sonra öde gibi1 haftadır aynı soruyu soruyorum. Ama mantıklı bir cevap alamadım henüz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beyler Dzeko diyoruzda Roma daha yeni almış Dzeko'yu.Şimdi neden yollasın ki?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende isterim getirelim genk den ndidi yiYa valla Fransa Belçika gibi liglerde daha ucuza oynamaya aç Song gibi isimler çok ama şuan en azından alınması gereken bölge ve oyuncu tipi ideal. Oynatmakda tribünün,hocanın ve taraftarın işi biraz.
Misal bu sene Podolski de bi ara zoraki oynuyor gibi oynadı Mustafa hoca döneminde sanırım , ama Riekerinkle tekrar kendini buldu gibi.
onur tuğrul
Nani'nin ayrılma ihtimali çok yüksek. Sözleşmesinde 8,5 m euro'ya serbest kalır maddesi var ve her ülkeye geçerli.
Nani'den gelecek para transfere bütçe açmış olacak. Ama transferde Agger gibi bonservissiz isimler öne çıkıyor.
bunlardan bi pok olmaz