Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim olsaydı şu an eldeki çöpleri göndermeye çalışırdı. Dursun ve ekibi şu an kadroda olan oyunculardan bi haberdir.
Sercan, Jem, Salih, Furkan vs gibi adamlar kiradan dönecek.

Song haberi umarim dogrudur. Bu adam kendini yeniden bulursa orta sahamizin cehresini degistirir. Ki henuz gayet genc sayilabilecek yasta. Selcuk'u da Melo'nun ilk senesindeki gibi daha önde kullanabiliriz.

Sakatlandi son anda ondan yok yoksa Schneiderlin kadroda yoktu. Kendi istegiyle ayriliyor benim bildigim Marsilya dan. Bu adam bence 2 yil oynar bizde. Tabiki daha genc oyuncu isterim ama bazi kritik bolgelere performans > yas diye bakarim on libero icin de boyledir mesela. Baska oyuncular i da takip etmek lazim ama uygun bir teklife evet derse Diarra ya hayir demem.

Fazla itiraz etmiyeceğim Fransa ligini çok izlemiyorum, sen sürekli izliyorsan daha iyi bilirsin orayı. Ben yaşına mantık yürüttüm. Puel'de de yorumsuzum o yüzden.

BJK-Denayer haberleri çıkarsa şaşırmayın.

Hatta FB de ilgilenecektir muhtemelen.

Bence siz de Türkiye'deki spor basınının her yazdığına inanmayın, tommiks teksas gibi yazıyor adamlar, sürekli masa başında hikaye yazıyorlar, hatta ben forumlara bakıp ona göre şerbet verdiklerini de düşünüyorum. Yabancı basın da dedikodularda baya sallıyor.

Transfer bitince herşey meydanda olucak zaten.

Son düzenleme:
Gene bizi uyuttular. Şimdi gelecek hafta haberleri var. Bu böyle Ağustos'a kadar devam eder

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink kalırsa bu sene de boşa gider

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder gitse...direk 442 yapıp ...Doumbia, Pato, Song, M'Vila ve N'GBAKOTO yu alırım.

Sinan A.Song M'Vila N'Gbakato
-----------Doumbia Pato

Baya keyif verir bu kadro :D

Bana kalsa Podolski yı satıp Sinan gibi hızlı ve pres gücü yüksek Kanat alırım.

Sneijder var ise faydalanmak gerek.

Ama son haberlere göre Poldi kalacak.

----------------Muslera
Linnes Transfer Denayer Carole
---------Xelcuk Transfer
Sinan ----Sneijder----- Podolski
------------Transfer

#Stoper
#DMC
#Santrafor.

Maximum 3 yeni Oyncu Kadro ya girer.
Denayer ile bir sene da uzatalım.

Stoper Škrtel, DMC ye Song/Tiote ve Santrafor a Dzeko/Doumbia

Bizi Şampiyon yapar.

hayallerimizi_satmadik_ya1.jpg

euro 2016 dan türkiye nin elenmesi beklenecek. elenince terimle görüşülecek. terim bu kadar çapsız yönetimle iş yapmak yerine Demirören gibi bir Galatasaray düşmanıyla çalışmayı daha doğru bulacak. terim de olmayınca Riekerink kaldı denilecek.

monaco nancyden benasseri almış...kaçırmamalıydık.fransa 2.ligi cennet.

Fransa 2. Ligi
Belcika 1. Ligi
Isvicre 1. Ligi
MLS (Meksikali, Uruguayli vs.)
Polonya 1. Ligi

buralardan ucuz ve yetenekli genc Topcu alirsin arkadas bu Kadar basit.

Fatih Terim dedikodulari yonetime resmen turnuva bitene kadar sure kazandirdi. Terim eger gelmeye niyeti olmamasina ragmen bu dedikodulari aciktan yalanlamiyorsa ve kafasinda Galatasaray'i B plani olarak tutuyorsa yaziklar olsun.

Bence Galatasaray'i su an icinde bulundugu arafta tutmasi tupcunun yanina kacmasinda cok daha skandal niteliginde bir ihanet olur.

Umalim ki bastaci yaptigimiz yasayan efsanemiz koynumuzda besledigimiz bir yilana donusmez.

Hamit maaşı -> Dzeko
Chedjou sat -> Škrtel
Kalitesiz Oyuncuları sat-> A. Song

Çok zor değil.

İspanyolCadena Cope Radyosu'ndan Arango Rodriguez, Galatasaray'ın Juventus ile beraber Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanan Dani Alves'e teklif yaptığını açıkladı. Dani Alves'in 5 Haziran'a kadar kesin kararını vereceği de kaydedildi.

.

bu beşiktaşa şampiyonlar iginde koyarlar inşallah 7-8 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt