Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya varsın bu sene de şampiyon olmayalım hatta kupayı bile almayalım,2010-2011 sezonunun bir benzeri olsun abartıyorum.Bu takım çok sevindirdi bizi,özellikle son 5 sezonda.Zaten bu yönetimle beklentilerim minimum benim,cefa çekeceksek de çekelim olmayalım 2-3 sezon şampiyon,bir şey olmaz.

Gecen demistim sana zaten benim sorunum basari veya basarisizlik ile degil. Basari icin degisimler icin caba gösterilmemesi.

Basarili olursun olmazsin eyvallah da ama sen basarili olmak icin caba bile göstermiyorsun. Birseylerin degismesine bile firsat vermiyorsun bu tavirlar ile.

Gecen demistim sana zaten benim sorunum basari veya basarisizlik ile degil. Basari icin degisimler icin caba gösterilmemesi.

Basarili olursun olmazsin eyvallah da ama sen basarili olmak icin caba bile göstermiyorsun. Birseylerin degismesine bile firsat vermiyorsun bu tavirlar ile.

Kulüpte para yok ne yazık ki.2011'deki revizyonu yapacak bir yönetim de mevcut değil şu aşamada.O yüzden çok beklenti içinde olmamak en iyisi şu tabloda.Ha Galatasaray bu,daha önce yapmışlığı var,camiayı arkasına alır işi Nisan ayına taşıyabilirse bir şekilde,şampiyon olur.Ancak şu kadro bence erkenden kopmaya mahkum,takviye olmadığı müddetçe.Bir süreyi Avrupa Ligi'ne katılarak,ligde 3.,4. falan olarak geçireceğimiz hemen hemen kesin bence.Umarım yanılırım ama.

Abi ülkede hiç mi futboldan anlayan Galatasaraylı yok da biz Floryayi 1940 doğumlu Alp Yalmana emanet ediyoruz?

Edit. futboldan anlayan şahıs ceza yemiş. Nvm.

Son düzenleme:
Kulüpte para yok ne yazık ki.2011'deki revizyonu yapacak bir yönetim de mevcut değil şu aşamada.O yüzden çok beklenti içinde olmamak en iyisi şu tabloda.Ha Galatasaray bu,daha önce yapmışlığı var,camiayı arkasına alır işi Nisan ayına taşıyabilirse bir şekilde,şampiyon olur.Ancak şu kadro bence erkenden kopmaya mahkum,takviye olmadığı müddetçe.Bir süreyi Avrupa Ligi'ne katılarak,ligde 3.,4. falan olarak geçireceğimiz hemen hemen kesin bence.Umarım yanılırım ama.

Bu takviyeler büyük maliyetler olmadan da yapılabilir. BJK bile yaptı şampiyonluk kovaladı geçen sene. Biz öyle son haftalarda yarış da bırakmayız onlar gibi. Yeter ki cesur olunsun. Feda densin. Muslera-Sneijder gibi adamlarımız var bz etrafını genç yeteneklerle donatacağız densin biz destekleyelim. Galatasaray istese 10 tane Oğuzhan bulur.

Bu takviyeler büyük maliyetler olmadan da yapılabilir. BJK bile yaptı şampiyonluk kovaladı geçen sene. Biz öyle son haftalarda yarış da bırakmayız onlar gibi. Yeter ki cesur olunsun. Feda densin. Muslera-Sneijder gibi adamlarımız var bz etrafını genç yeteneklerle donatacağız densin biz destekleyelim. Galatasaray istese 10 tane Oğuzhan bulur.

İşte haklısın da,sonraki cümlede hemen onu da yazdım zaten,küçük çapta dahi olsa revizyon yapabilecek yönetim bizde mevcut değil.

Yoksa yarıştan kopmasak şampiyon oluruz her türlü.

Oğuzhan kim zaten abi Allah aşkına ya ;

Bizim serbest bıraktığımız , taraftarımızın büyük çoğunluğunun beğenmedi , altyapı ürünümüz Emre Çolak daha yetenekli ve iyi bir oyuncu bence.

ben size olacakları söyliyeyim fazla karamsar belki ama fazlasıylada realist

bu embesil bunaklar temmuz bası gibi hocayı acıklayacaklar

kamplar bitenede kadarda muhtemelen yurticinden 2-3 oyuncu alınır ve böylece kapanır

fazlasını beklemeyen bunlar gebermeden fazlasını beklemeyin bosuna

Bireysel yetenek ayrı, iyi oyunculuk ayrı. Oğuzhan gayet iyi oyuncu.

oguzhan yetenekli ama aşırı derecede karaktersiz ve sorunlu bir cocuk futboluyla cok üst düzey şeyler yapmazsa kargalardan daha büyük takım göremez

canerde sorunlu bir adam ama oguzhan cok farklı oguzhanda ırkcı emredeki potansiyel var akla gelebilecek bütün pislikler var o yüzden işi zor bence,yetenek tek basına işe yaramıyor

Yetmiyor maç başı veriyorsun,yetmiyor 6. olduğu sezonda bile prim veriyorsun 5. olsun diye.Prim veriyorsan ceza da vereceksin,ceza sistemi de olmalı.

Bunu da anlamiyorum zaten.

Böyle bir sezonda cezai uygulamalar yapmayacaksin da ne zaman yapacaksin? Para cezalari, kadro disi kalmalar falan olmaliydi bu sezon mutlaka.

5.lik savasi, kupa savasi falan tamam da yine de takimin bu laubaliligi cezasiz kalmamaliydi. Cezayi gectim bir de dedigin gibi heriflere ödül verdiler prim vererek.

rikerink kalicak demistim netekim kaliyor.yakisikli imparator yarin gs tv de onumuzdeki yilin transfer planlarini ve yapmayi dusunduklerini anlaticakmis.abbasdan da fazlasi beklenmezdi.

Yalman'ı paratoner kullanacak Dursun.

Bunak diye sövmeyin boşuna şimdiden söyleyeyim transfer falan yapmayacaktık zaten.

nasıl adam ?

Futbol Arena ‏@futbolarena 1 dk.1 dakika önce
SON DAKİKA - Beşiktaş, Lyon ile sözleşmesi sona eren Henri Bedimo ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. (via @GFFN)

Bireysel yetenek ayrı, iyi oyunculuk ayrı. Oğuzhan gayet iyi oyuncu.

Patlamayı yapamamış oyuncular Oğuzhan'da , Emre'de ; bireysel olarak Emre çok daha yetenekli doğru ;

Ancak ben oyunculuk bazında da aralarında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Oğuzhan'a verilen şans Emre'ye verilse şuan bambaşka bir isim olabilirdi , Selçuk'u kesebilirdi.

Oğuzhan sadece Türkiye'de bu kadar oynayabilir , Avrupa'da göreceğiz gelecek sene.

Bunu da anlamiyorum zaten.

Böyle bir sezonda cezai uygulamalar yapmayacaksin da ne zaman yapacaksin? Para cezalari, kadro disi kalmalar falan olmaliydi bu sezon mutlaka.

5.lik savasi, kupa savasi falan tamam da yine de takimin bu laubaliligi cezasiz kalmamaliydi. Cezayi gectim bir de dedigin gibi heriflere ödül verdiler prim vererek.

Aynen öyle,bu takım kassa 4. olurdu bence.Hadi kupa kupadır prim verdik de,5. olmaya neden verdik,yemişim Avrupa'sını,Gençlerbirliği miyiz biz 5. lik peşinden koşuyoruz?5. olabiliyorsak oluruz tabi ki işin ucunu bırakmak yok da,5. olmaya prim,puan hesabı falan nedir yani,bizim dengimiz şeyler bunlar değil.Neyse ki Galatasaray arması beni yanıltmadı,bu ölü haliyle bile 70 milyon takviyeli Fener'i tuş etti yine kupa finalinde.Cezayı böyle çekmek herkes için daha iyi oldu,maçı izlediysen anlamışsındır herkesin odak noktası buydu,bütün futbolcular çok iyi mücadele ettiler ve dikkatli oynadılar,zaman zaman kendilerini aştılar.5. olsaydık bu ekstra eforu göremezdik bence,Fener'in kupayı alma şansı da kesinlikle daha yüksek olurdu.O zaman da çarşı karışırdı.

2-3 haftaya hoca once aciklansin sonra temmuz'da bombalar patlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt