Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon hakikaten geçen seneden bile leş olacak transfer dönemimiz.Haziran ayı için kar edeceğiz bilmem ne ,geriye dönük inceleme başlatacağız denilirken bunların hepsi unutuldu.Durumumuz içler acısı ... Bakıyorum gazetelere vs etoo,falcao,alex song,ben arfa hatta emre mor.. Bunların hepsi imkansız, yüzde 1 bile şansımız olamaz ya bu kadar net söylüyorum.Çünkü aynı gecen senenin aynısı olacak ve uyutulacağız.
Benim tek beklentim GS parasını sömüren olcan,tarık,umut,sabri,jose,semih kaya ve sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış seneye bedava kaçacak olan chedjou nun gönderilmesi.

Adamlar ayakta öpüyor,2019 yılının localarını bile satmışlar,hem de indirimli olarak... O paralar nereye gidecek,neler olacak vs

Nihayet akla yatkın birisiyle ilgilenmeye başlamışlar. İnşallah gerçekleşir. Roman Neustadter ile görüşülüyormuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alex Song
Jose Antonio Reyes
Samuel Eto'o

Bu üçlüyle ilgileniyor gibi heralde.

İsim olarak eyvallah ama Song dışındaki ikisi Agır Veteran.

Song çok iyi olur ama.

Bu saydığımız isimler bu yönetimle bu parasızlıkla avrupaya gidemeden imkansız yönetim yine olumsuz hava yaratmamak için haber cıkarttırıyordur yoksa ne dzeko song falcao gecin abi bunlar şuan imkansız koskoca galatasaray hala bir teknik direktör ayarlayamadı siz kimlerden bahsediyorsunuz ya emrah emre eren alınır transfer kapatılır uçmayın heveslenmeyin gecen senede aynısını dedim ş.ligine direk gidecekken sadece podolski zor aldık bu sene neden bu kadar uçuk transferler beklıyorsunuz

1453550_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Çok Yaşlı Olacak yine takım.

Umarım Eto veya Reyes gelmez. Özellikle Eto'o

Gelmesin Reyes Gelmesin Etoo istemezükkk... gelsin falcao gelsin song dicem ama başkanıııınn

Muslera
Linnes Transfer Transfer Carole
Selçuk Transfer
Sinan Sneijder Podolski/Bruma
Transfer

Sonuç olarak en az 4 adam lazım.

" Transfer ler kampa yetişir "

Daha bunu söyleyen çıkmadı mı :D

muslera

linnes - chedjou - neustadter - carole

bruma --- song ---- sneijder --- telles

dzeko ----- podolski​

Muslera
Linnes Caceres Neustädter Carole
Song Veloso
Feghouli Sneijder Ben Arfa
Dzeko

T.D Fatih Terim

Hayal kurmak bedava nasıl olsa...​

Song Al
Škrtel Al
Doumbia Kiralama
----------------------------
Denayer 1 yıl Kiralama

--------------Muslera
Linnes Škrtel Denayer Carole
-----------Song Xelcuk
Sinan ---Sneijder---- Bruma
------------Doumbia

Az maliyet ile #Şampiyonluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt