Cenk Demirel
Sarı Üye
- 15 Nisan 2013
- 221
- 1
- 708
Bu sezon hakikaten geçen seneden bile leş olacak transfer dönemimiz.Haziran ayı için kar edeceğiz bilmem ne ,geriye dönük inceleme başlatacağız denilirken bunların hepsi unutuldu.Durumumuz içler acısı ... Bakıyorum gazetelere vs etoo,falcao,alex song,ben arfa hatta emre mor.. Bunların hepsi imkansız, yüzde 1 bile şansımız olamaz ya bu kadar net söylüyorum.Çünkü aynı gecen senenin aynısı olacak ve uyutulacağız.
Benim tek beklentim GS parasını sömüren olcan,tarık,umut,sabri,jose,semih kaya ve sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış seneye bedava kaçacak olan chedjou nun gönderilmesi.
Adamlar ayakta öpüyor,2019 yılının localarını bile satmışlar,hem de indirimli olarak... O paralar nereye gidecek,neler olacak vs
Benim tek beklentim GS parasını sömüren olcan,tarık,umut,sabri,jose,semih kaya ve sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış seneye bedava kaçacak olan chedjou nun gönderilmesi.
Adamlar ayakta öpüyor,2019 yılının localarını bile satmışlar,hem de indirimli olarak... O paralar nereye gidecek,neler olacak vs