Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.758
- 14.955
- 1.498
Song geldi mi song
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selçuk + sneijder satılırsa yerine rahatlıkla NABY KEITA alınabilir aynı parayla
Ayrica Dzemaili'den cok büyük bi artisi oldugunu sanmam.r

Leipzig e gidecek gibi
Sagol canimNeustadter stoper değil mi rnş
Bu arada tebrikler![]()
parayı veren alır Leipzig de çok büyük bir klüp olmadığına göre
ETO çok yakın Alex için Barselona ile ikna görüşmesi yapılıyor Alex razı bir senelik anlaşması biraz problem kongre uyesi zafer şener
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ETO çok yakın Alex için Barselona ile ikna görüşmesi yapılıyor Alex razı bir senelik anlaşması biraz problem kongre uyesi zafer şener
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dzemaili'yi yeni transfer kontenjanına rahatlıkla yazabilirsiniz.
Fizik olarak bütün orta sahalarımızdan iyi durumda.
Chedjou'yu şu hali ile bonservis ödeyip alacak takım varsa düşünmeden göndermek lazım.
Ulan adam Lille'den ayrıldı yerine gelen Kjaer ile tarihlerinde ki gol yememe rekorunu kırdılar. Geçen sezon son virajda sakatlandı (çalım denerken Antep maçı) iyi ki denemiş orası da ayrı tabiadam gitti her maç gol yiyen takım gol yememeye başladı. Semih-Hakan ikilisi ile
ley:
Bu sene yine kritik bir dönem adam yine yattı 2.yarı boyunca. Tek avantajı rakip kalede hava toplarında etkili. İyide kardeşim sen önce kendi vazifeni yapacaksın. Ben zaten her türlü gol atıyorum. Ulan 1'e 1'de ligin en kolay geçilen adamlarından birisi. Pozisyon bilgisi sıfır gibi hep yerini kaybediyor. Defansta hava topu alayım, rakibi ısırayım falan hak getire. Sertlik yok bir de çok hızlıymış gibi forvetleri uzaktan savunuyor en çok ona gülüyorum. Ulan ağırsın işte bari yakın oyna da rahat etmesinler.
Geldiği ilk sezonun sonundan beri yazıyorum stoper falan değil, olmasa da olur bir adam zaten hiç ihtiyaç olmadı. Chedjou olsaydı böyle olmazdık falan dediğim maç hatırlamıyorum. Aksine Kadıköy'de yaptığı aptallık hiç aklımdan çıkmıyor zaten. Tabi biraz şekilli bir abi, birazda ilerde iş yapınca burada methiyeler düzen çok adam vardı...