Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan ne neusdt.. adam gibi topçu alın

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ve bu arada reyes uzak dursun daha önce gelmedi şimdi istiyeni yok diye gelmeye çalışıyor uzak dursun bizden alan da ağır maldır jose reyes oynucağına bruma sinan oynasın

Adamlar uzun bir aradan sonra ilk defa bonservis vermeden adı sanı belli bir takımdan oyuncu alıyorlar veya almaya çalışıyorlar millet burada burun kıvırıyor.

Neustädter ile Almanya'da cok dalga geciliyor. Pas isabeti konusunda falan baya alay konusu, pek olumlu yaklasmiyorum bu yüzden simdilik. Pek izlemedim gerci

Ayrica Dzemaili'den cok büyük bi artisi oldugunu sanmam.
Alacaklarsa Song gibi kalitesi belli direk katki yapacak adam alsinlar

Tapatalkta sadece transfer nöbetine girebiliyorum diğer konuları açmıyor sizde de öyle mi ?

ETO çok yakın Alex için Barselona ile ikna görüşmesi yapılıyor Alex razı bir senelik anlaşması biraz problem kongre uyesi zafer şener

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

parayı veren alır Leipzig de çok büyük bir klüp olmadığına göre

Keita red Bull Salzburg da oynuyor Leipzig de red Bull Yani iki takimin da esas sahibi mateschitz... Leipzig para vermeden de alir isterse yabanci bi takim anca 15-20m alir keita i ...var mi o para bizde?leipzig in bütcesi sezon basi 30-50m arasi adamlar embolo gibi oyuncularla ugrasiyorlar bizim gibi Emre güral la degil ...Realist olmak lazim

Son düzenleme:
Dzemaili'yi yeni transfer kontenjanına rahatlıkla yazabilirsiniz.

Fizik olarak bütün orta sahalarımızdan iyi durumda.

Ulan şu Koray'a bi şans verseler adam değişmez oyuncumuz olur.Yanına sol ayaklı hızlı bir stoper aldın mı tamamdır.

Ön liberoya da tabir-i caizse köpek gibi biri lazım bize. Hem hızlı hemde teknik.Tercihim çokta söylediğime uygun olmasa da M'Vila veya Steven Defour

Forvet ise çok kaliteli ve mümkünse orta yaşlı biri olsun.Tek adayım Remy'dir.İsmi geçenler Eto'o dahil alayı leş.(Falcao hariç)

Chedjou'yu şu hali ile bonservis ödeyip alacak takım varsa düşünmeden göndermek lazım.

Ulan adam Lille'den ayrıldı yerine gelen Kjaer ile tarihlerinde ki gol yememe rekorunu kırdılar. Geçen sezon son virajda sakatlandı (çalım denerken Antep maçı) iyi ki denemiş orası da ayrı tabi :) adam gitti her maç gol yiyen takım gol yememeye başladı. Semih-Hakan ikilisi ile :oley:

Bu sene yine kritik bir dönem adam yine yattı 2.yarı boyunca. Tek avantajı rakip kalede hava toplarında etkili. İyide kardeşim sen önce kendi vazifeni yapacaksın. Ben zaten her türlü gol atıyorum. Ulan 1'e 1'de ligin en kolay geçilen adamlarından birisi. Pozisyon bilgisi sıfır gibi hep yerini kaybediyor. Defansta hava topu alayım, rakibi ısırayım falan hak getire. Sertlik yok bir de çok hızlıymış gibi forvetleri uzaktan savunuyor en çok ona gülüyorum. Ulan ağırsın işte bari yakın oyna da rahat etmesinler.

Geldiği ilk sezonun sonundan beri yazıyorum stoper falan değil, olmasa da olur bir adam zaten hiç ihtiyaç olmadı. Chedjou olsaydı böyle olmazdık falan dediğim maç hatırlamıyorum. Aksine Kadıköy'de yaptığı aptallık hiç aklımdan çıkmıyor zaten. Tabi biraz şekilli bir abi, birazda ilerde iş yapınca burada methiyeler düzen çok adam vardı...

Kjaer'li Lille fenere gelmeden önceki sene gol yeme rekoru kırdı yanlış biliyorsun

Chedjou'nun pas yeteneği iyi de ne işe yarıyor,Neustadter gibi uzun kuvvetli pozisyon bilgisi yüksek stoper iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt