Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.597
- 13.534
- 2.538
Ünal nerde şuan gunel? en son yatı yanmıştı galiba o günden beri haber alamıyoruz
Bu yaştan sonra mapus damlarına düştü başkanımız Galatasaray için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal nerde şuan gunel? en son yatı yanmıştı galiba o günden beri haber alamıyoruz
Rikerink 4-4-2 ye şimdiden hazırlasın takımı hocam gelince direk uçuşa geçicez yalnız benim kafamda emre çolak çok önemliydi bu sistemde ama küfürle andığım zat gönderdi çoçuğuIanis milli takımda yok maalesef.
Tabii ki onun da gelmesini isteriz renktaş.
Rikerink 4-4-2 ye şimdiden hazırlasın takımı hocam gelince direk uçuşa geçicez yalnız benim kafamda emre çolak çok önemliydi bu sistemde ama küfürle andığım zat gönderdi çoçuğu
Hoca forward yokluğundan öyle oynatıyor milli takımı ama dediğin doğru hoca eldeki malzemeye göre diziliş yapan biri bu işlere çok takılmaz ama ben bize çok yakıştırıyorum bu sistemi seneye avrupada yok tam sırasıııKonudan konuya atlamış olduk ama sanmam 4-4-2 oynayacağımızı.
Milli takımdaki gibi 4-3-3 oynarız gibi renktaş.
Tutmazsa yine 4-4-2'ye dönebiliriz tabii onu bilemeyeceğim.
Gelecek sene Telles, Bruma, Linnes ve Sinan'ın senesi olacak. Sneijder reis de orkestra şefi gibi yönetecek bu tıfılları.
yaw bu 442lerden 433lerden kastiniz nedir, forvet sayisi mi, forvetlerin sahada durdugu yer mi nedir
aydinlanabilirmiyim
Dzemaili bruma ve telles dönecek takima yani 2-3 transfer disinda birsey beklemek hayal olur
Td konusunda da riekerink yola devam eder
4-3-3 teki forvetlern ikisi kanat forvet olur. Diğeri santrafor.
4-4-2 de ise ortasahadaki dörtlü hemen hemen aynı hizadadır eğer baklava şeklinde oynamıyorsa. İleri uçta ise 2 forvet vardır.
Hahahaha hakan delikanlı v.2433 ok da
dedigin gibi 442 oynayan takim var mi gezegenda
Hahahaha hakan delikanlı v.2
Lecestır ne lan
433 ok da
dedigin gibi 442 oynayan takim var mi gezegenda