Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ianis milli takımda yok maalesef.

Tabii ki onun da gelmesini isteriz renktaş.
Rikerink 4-4-2 ye şimdiden hazırlasın takımı hocam gelince direk uçuşa geçicez yalnız benim kafamda emre çolak çok önemliydi bu sistemde ama küfürle andığım zat gönderdi çoçuğu

Rikerink 4-4-2 ye şimdiden hazırlasın takımı hocam gelince direk uçuşa geçicez yalnız benim kafamda emre çolak çok önemliydi bu sistemde ama küfürle andığım zat gönderdi çoçuğu

Konudan konuya atlamış olduk ama sanmam 4-4-2 oynayacağımızı.

Milli takımdaki gibi 4-3-3 oynarız renktaş.

Tutmazsa yine 4-4-2'ye dönebiliriz tabii onu bilemeyeceğim.

Maalesef bende birşeyin olmayacağını düşünüyorum...

Geçen seneki transfer döneminin belki 1 tık daha iyisini yaşarız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konudan konuya atlamış olduk ama sanmam 4-4-2 oynayacağımızı.

Milli takımdaki gibi 4-3-3 oynarız gibi renktaş.

Tutmazsa yine 4-4-2'ye dönebiliriz tabii onu bilemeyeceğim.
Hoca forward yokluğundan öyle oynatıyor milli takımı ama dediğin doğru hoca eldeki malzemeye göre diziliş yapan biri bu işlere çok takılmaz ama ben bize çok yakıştırıyorum bu sistemi seneye avrupada yok tam sırasııı

Dzemaili bruma ve telles dönecek takima yani 2-3 transfer disinda birsey beklemek hayal olur

Td konusunda da riekerink yola devam eder

Riekerink olmaz TD miz bence

Gelecek sene Telles, Bruma, Linnes ve Sinan'ın senesi olacak. Sneijder reis de orkestra şefi gibi yönetecek bu tıfılları.

Bu dediğin çok sağlam bir forvet ve iki insan yiyen orta saha ile mümkün ömer. Ha birde sabri denen herif kalırsa o iş yaş sırf az buçuk koşuyor diye adam yukarıda yazdığın bütün adamların bölgesinde oynatıldı adam kafayı yiyelim diye yapıyorlar bence

yaw bu 442lerden 433lerden kastiniz nedir, forvet sayisi mi, forvetlerin sahada durdugu yer mi nedir
aydinlanabilirmiyim

Bizim bay rızık nerelerde arkadaşlar bitti dimi sözleşmesi 31 mayıs 2016 da

yaw bu 442lerden 433lerden kastiniz nedir, forvet sayisi mi, forvetlerin sahada durdugu yer mi nedir
aydinlanabilirmiyim

4-3-3 teki forvetlern ikisi kanat forvet olur. Diğeri santrafor.
4-4-2 de ise ortasahadaki dörtlü hemen hemen aynı hizadadır eğer baklava şeklinde oynamıyorsa. İleri uçta ise 2 forvet vardır.

Dzemaili bruma ve telles dönecek takima yani 2-3 transfer disinda birsey beklemek hayal olur

Td konusunda da riekerink yola devam eder

Şunu bizim taraftarımız bi anlasa çok açık td de belli yabancılarda 3 yabancı geri gelecek onun harıcınde bana göre bir yabancı santrafor alınacak türkiyedende belki eren başka bişey beklemek hayal olur altyapıdan adam cıkartalım bu sene onları oynatalım nasılsa avrupa yok

Klupte ekonomik durum sıkıntılıymış napalım bizde melemene tuz mu atalım ? Geçin bu ayakları beceremiyorsanız defolup gidin artik!

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahsedilen 4-4-2 cizgilerde merkez oyunculari ile oynanan 4-4-2

433 ok da
dedigin gibi 442 oynayan takim var mi gezegenda

4-4-2 oynayabilmen için ortasahan dinamo gibi olmalı. Birde kanattaki ortasahalar hem defansif yönü iyi olacak hem de ofansta etkili olcak. Aslında savunma yaprken 4-4-2, top sendeyken 4-2-4 oynuyorsun. Kanatlardaki oyucular da hücuma çıktığından rakamlar buna dönüyor. Çift forvet oynayan takımların çoğu 4-4-2, 4-3-1-2 gibi dizilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt