Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nöştader harbiden kötü mü,yoksa bütün bunlar zirvalıktan ibaret mi

şecu ile şöle bi mukayese yapmislar;

CkI5mtIXEAArgEU.jpg:large
Bence neustader in iyi olduğundan değil chedjeu nun kötülüğünden öyle istatistik cikmis

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
al dürüst ve haldun üstünel de yönetime girse,toparlarız ya

Ali Dürüst bu camiadaki en sevmediğim isimlerden.
Tamamen kendini düşünen son derece akıllı bir insan. Asla Galatasaray'ın ona ihtiyaç duyduğu anlarda ortaya çıkmamıştır. Hep camia olarak kenetlenildiği anlarda vardır. Nitekim Ali Dürüst çoktan başkanlık koltuğuna oturmalıydı. Defalarca o pozisyon Ali Dürüst'ü çağırdı.

Ayrıca kendisinin olmadığı her yönetimi baltalayan isimlerden de bir tanesidir.
Geleceğin İnan Kıraç'ı bu adam. İnan Kıraç gidince derin Galatasaray'ın en güçlü adamı olarak herkes onun ağzına bakacak. Hiç bir zaman riski üstlenmeyecek, her zaman kuklaları aracılığıyla kulübü yönetecek.

Evet içinde olduğu yönetimler güçlü evet becerikli bir adam.
Ama camiaya yaklaşımı nedeniyle en sevmediğim isimlerden.

Yalman bize uefa kupasını getiren genclestirmeyi yapan adamdır.ben güveniyorum.yalmanin yapacağı gençleştirme iyi olacaktır

Doğrudur ama o yönetimde Yurdeşen Karahasan vardı..Mesela Hakan Şükür,Arif Erdem ve Emre B. onun katkılarıyla alındı.İnşallah Yurdeşen Karahasanı yönlendiren oydu.Bu arada Hasan Vezir ve Arif Erdem de bu büyük insan tarafından kaçırılmıştır :asd22:

Doğrudur ama o yönetimde Yurdeşen Karahasan vardı..Mesela Hakan Şükür,Arif Erdem ve Emre B. onun katkılarıyla alındı.İnşallah Yurdeşen Karahasanı yönlendiren oydu.Bu arada Hasan Vezir ve Arif Erdem de bu büyük insan tarafından kaçırılmıştır :asd22:
Haahhh o zamanlar birde kaçırma vardı.kiz kaçırır gibi futbolcu kaciriliyordu.?

Yeni Sportif A.Ş'nin ilk toplantısında; hoca belli olmamasına karşın stoper, ön libero, kanat ve forvet transferleri kararlaştırıldı. (HT)
Bu rezil haberde yalandır diyemiyor insan. Futbolu bomba zanedecek insanlar bizde transferleri belirliyor:)

Yalman bize uefa kupasını getiren genclestirmeyi yapan adamdır.ben güveniyorum.yalmanin yapacağı gençleştirme iyi olacaktır

madem bu kadar iyiydi neden 16 yıl uzak kaldı?

faruk süren keza öyle. bu adamları neden bitirdik?

bu kulüpte neler döndügünü anlayamıyorum.

Zaten 1 yillik sozlesmesi kaldi... A spor da diyo ki 1 yilligina kiralik geliyo, insan bir arastirir yaw

Kulüpler oyuncuyu bedelsiz göndermek yerine bazen gerçekten de son senesinde kiralama yoluna gidiyorlar. Bu şekilde bilançolarına zarar olarak işlemiyorlar. Tabi A Spor'un böyle bir ayrıntı dolayısıyla kiralık dediğini sanmıyorum. Oturma organlarıyla haber yapmaları sebebiyle böyle yazdıklarına seninle hemfikirim.

A.S

Dursun istifa

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt