Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala anlamadınız heralde aynı geçen sene olduğu gibi dursun parayla medyadan gazeteci tutup yalan haberler yaptırıyor geçen sene Huntelaar kesin gelmişti hani ibra yı konuşuyorduk ya
aynı bunun gibi tipini giptiğim daha td bile alamayacaklar sene sonunda da donk gibi iki öküz alırlar haydi takım kurduk olur
bu kadarda diyorum dursun bırakmadığı sürece bu takım dahada kötü olur dursun ilk geldiğinde toplam borç 750 milyon du 11 Kasım 2015 de 995 milyon lira ya 29 şubat 2016 da 1.5 milyar liraya şuanda yakşlaşık 1.8 milyon liraya çıktı bu borç bu gereksiz adam sportif başarı getiremedi iyi yöneticileri kovdu takımı tdsiz bıraktı yıldız transfer edmedi orta yollu oyuncu bile alamadı genç yetenek desen hak getire vizyon desen 0 klup e sponsor dahi bulamadı gereksiz herif forma ya sponsorsuz çıktık yav var mı ötesi tamam futbolcu almadı etmedi borcu indireceği yere yaklaış 1 milay türk lirası arttırdı borcu bu adam otel'i nasıl yönetiyor onu anlamıyorum bakkal bile yönetemeyecek adam galatasarayı yönetiyor2 yıldır halada gitmiyor.Türk spor tarihinin gördüğü enn kötü yönetici Ünal Başgan varken fiko yu beğenmiyorduk menemen filan olayları vardı niye bizim başgan daha viznyonluydu birde şu halimize bak valla başakşehir osmanlı bizden milyon kat iyi yönetiliyor DURSUN GİTMEZSE BU İŞ ÇÖZÜLMEZ

Antalya G.Saray'lılar Derneği’nin düzenlediği açık artırmada Podolski’nin, ZTK finalinde giydiği forma 10 bin TL'ye satıldı. [DHA]

PODOLSKİ SELÇUK SNEİJDER olduğu sürece dünyanın en iyi defans 4lüsü dizilsede yine hep çok gol yiycez genç dinamik takım kurmamız lazım bunlar yaşları 30 32 arası veteran sayılmaz ama performans olarak özellikle selçuk sneijder 40 yaşında gibi
inanın fizikli atletik bir takım kuralım carole tarzı 8-9 adamla adıda duyulmamış olsun inan çok çok daha iyi olur durumumuz en azından mücadele ederler aç oyuncular lazım bize

Hayata küsen Yunus Emre Kılınç birşeyler yazmadı mı

En son Remy gelecekti :red:

Ne alakası var saçma söylediğin.

Her fırsatta camiadaki hiçbir başkan transfer hatası yapmamış gibi Ontivero ve Hajrovic gibi şeylerle kendisine laf sokan , kötü ithamlarda bulunan yöneticilik bilmeyen Dursun Özbek takımın başındayken niye sponsor olsun? Adamların ömrünü uzatsın?

Hem de belki de yerine geçmeyi düşünürken.

Çok akrep diyorsan geçen Dursun locayı uzatın dediğinde gidip 500 bin euro ya da TL ye locasını ilk uzatan kişi olmuş para girsin diye.
Adamı karalamaya yönelik algı operasyonu yaptırmam burda

Avrupa cezasi yemek uzeriyken gidip 20m euroyu cope atarsan elbette senin transferlerin goze batar. Tek ben degilim boyle dusunen...

Aysal'i seviyoruz ama korde degiliz. Aysal Terim sonrasi acayip sekilde kotu yonetmistir. Tartismam bile.

Aziz Yıldırım: Üye sayımız 40 bine ulaştı. 1 Milyon üye projesine devam etmeliyiz.

:asd:

Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, transfer bütçelerinin 30 milyon TL olduğunu açıkladı. (via @kksmedia)

Futboliçe ‏@Gozdelinho
Emrah Başsan konusunda bu haftaya kadar tepkilerden çekinen yönetim bir toplantı yapmış ve karar çıkmış.
Önümüzdeki hafta için Emrah'a bir imza tarihi verilcek
1f612.png
Bitti yani Geçmiş olsun. İplemediler bizi ve tepkilerimizi.

Futboliçe ‏@Gozdelinho
Emrah Başsan konusunda bu haftaya kadar tepkilerden çekinen yönetim bir toplantı yapmış ve karar çıkmış.
Önümüzdeki hafta için Emrah'a bir imza tarihi verilcek
1f612.png
Bitti yani Geçmiş olsun. İplemediler bizi ve tepkilerimizi.

Ne diyeyim umarim yaniltir bizi Emrah...

Bari Engin Bekdemir'i alsaydiniz

Vo.1905 :D

Yalniz ben Dursun'a bakarak Alp Yalman'a daha cok guveniyorum. Zamaninda efsane kadromuzun temelini atmis kisidir diye biliyorum. Futboldan anliyor...

O dönem farkliydi ama

Genclerbirligi ankaragucu gibi takimlardan transferler yapilmis simdi yapilsa taraftar tepki koyar

Aziz Yıldırım: Üye sayımız 40 bine ulaştı. 1 Milyon üye projesine devam etmeliyiz.

:asd:

Yalnız gülüyoruz falan ama 2000 TL *40000 = 80.000.000 TL para girişi olmuş adamlarda fena her sene bu seviyede büyüse 10 seneye borcu yayar. Bizim üyelik tarzının da bu olması gerekir yılda 250 liraya dünyanın bütün nimetlerinden yararlanma olmaz. üye sayısı 50000 aidat 1000 tl olsun. gelecek üyelerden adam başı 10 bin alınsa. 240.000.000 TL sadece üyelikte yapar 3 senelik bir planlamada bu yapılır birşey. 3 sene garanti 16 milyon lira =48 milyon lira eder + senede 8 bin üye artırdığımızı varsayarsak. 24milyon +16 milyon+8 milyon TL şeklinde giden bir gelir üretilir.

240 +48+24+16+8= 336 Mİlyon liralık bir kaynak elde edilir 3 sene sonunda yapılabilir mi evet yapılabilir ve gerekli bir adım. Kurtuluşsa böyle güzel kurtuluş senaryoları mevcut. Borcun 3te birini kapatmış oluruz.

Çok sağlam hamlelerle yönetilebilir bir borca sahibiz aslında. Şampiyon olduğumuz yıllarada takımın yıllık geliri 400 milyon lira gibi bir seviyede olması gerekir. Futbolcu giderlerini 40 milyon euro seviyesinde rahatça tutarak vergilerle beeraber yıllık giderin 150 milyon tl civarında olduğunu varsayarsak vergilerde 80 milyon lira diyelim. Senede en kötü 150 milyon lira kenara atabilme gücüne sahibiz aslında.

Sağlam planlamaya ihtiyacımız var birde şu ac gözlü lisellerden kurtulduğumuzda borçlar ve başarılı kadro oluşturmak sorun değil.

Malesef fenerin önünde tek engel aziz iken bizde kocaman bir lise var. Azizi kaydırdıklarında 5-6 senede borçları rahat sıfırlarlar. Bizde lise olduğu sürece tek kurtuluş gayrimenkul satışı. Baksana herkes yalancı denetim diyen adam denetmenlerin parasını ödememiş hayır max kaç para olacak 20-30 bin euro 50 olsun şu seviyede yönetici olan adam gerekiyorsa cebinden verip bakın ne yaptırdım der.

Başkanlar bazı yöneticiler iyi niyetli olsada büyük çoğunluğu yalancı hırsız bir oluşumla karşı karşıyayız sonumuz hayrola.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt