Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan ve Topal'ı transfer etmemiz lazım.

FB doğal olarak kendi futbolcusuna imza parası falan vermek istemiyor fakat biz mini bir bonservis gibi düşünüp verebiliriz.

Dışarıdan alacağın bonservisli oyuncu daha az maliyetli olmayacak. Büyük ihtimalle daha iyi de olmayacak.

Bu şartlarda iyi transfer olur ikisi de.

Gökhan ve Topal'ı transfer etmemiz lazım.

FB doğal olarak kendi futbolcusuna imza parası falan vermek istemiyor fakat biz mini bir bonservis gibi düşünüp verebiliriz.

Dışarıdan alacağın bonservisli oyuncu daha az maliyetli olmayacak. Büyük ihtimalle daha iyi de olmayacak.

Bu şartlarda iyi transfer olur ikisi de.

Aysal olsa kesin alırdık ikisini de .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayaller Dzeko hayatlar.....

....

.....

.....

KfucOsR.png

Yalnız gülüyoruz falan ama 2000 TL *40000 = 80.000.000 TL para girişi olmuş adamlarda fena her sene bu seviyede büyüse 10 seneye borcu yayar. Bizim üyelik tarzının da bu olması gerekir yılda 250 liraya dünyanın bütün nimetlerinden yararlanma olmaz. üye sayısı 50000 aidat 1000 tl olsun. gelecek üyelerden adam başı 10 bin alınsa. 240.000.000 TL sadece üyelikte yapar 3 senelik bir planlamada bu yapılır birşey. 3 sene garanti 16 milyon lira =48 milyon lira eder + senede 8 bin üye artırdığımızı varsayarsak. 24milyon +16 milyon+8 milyon TL şeklinde giden bir gelir üretilir.

240 +48+24+16+8= 336 Mİlyon liralık bir kaynak elde edilir 3 sene sonunda yapılabilir mi evet yapılabilir ve gerekli bir adım. Kurtuluşsa böyle güzel kurtuluş senaryoları mevcut. Borcun 3te birini kapatmış oluruz.

Çok sağlam hamlelerle yönetilebilir bir borca sahibiz aslında. Şampiyon olduğumuz yıllarada takımın yıllık geliri 400 milyon lira gibi bir seviyede olması gerekir. Futbolcu giderlerini 40 milyon euro seviyesinde rahatça tutarak vergilerle beeraber yıllık giderin 150 milyon tl civarında olduğunu varsayarsak vergilerde 80 milyon lira diyelim. Senede en kötü 150 milyon lira kenara atabilme gücüne sahibiz aslında.

Sağlam planlamaya ihtiyacımız var birde şu ac gözlü lisellerden kurtulduğumuzda borçlar ve başarılı kadro oluşturmak sorun değil.

Malesef fenerin önünde tek engel aziz iken bizde kocaman bir lise var. Azizi kaydırdıklarında 5-6 senede borçları rahat sıfırlarlar. Bizde lise olduğu sürece tek kurtuluş gayrimenkul satışı. Baksana herkes yalancı denetim diyen adam denetmenlerin parasını ödememiş hayır max kaç para olacak 20-30 bin euro 50 olsun şu seviyede yönetici olan adam gerekiyorsa cebinden verip bakın ne yaptırdım der.

Başkanlar bazı yöneticiler iyi niyetli olsada büyük çoğunluğu yalancı hırsız bir oluşumla karşı karşıyayız sonumuz hayrola.
Cok acayip potansiyelimiz var ama taraftari kapali tutarak yanlis mi yapiyoruz dogru mu yapiyoruz bilemiyorum. Simdi taraftari acsak fener gibi olmaktan korkuyorum. Biatciler ile dolma durumu var birde...

Acmasan lise derdi var. Asagiya baksan sakal yukariya baksan biyik...

Emrah'ın geleceğini biliyorduk zaten.

Beyler reyes falan deniliyor..bu adam kaç yaşında yahu 2011 de bile istemiyordum adamı şakamı bu..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu besiktasta ne kucuk dusunuyormus arkadas...

Adamlarin foruma bir goz atayim dedim kimi alacaklar gibisinden , adamlar gg hayalleri kuruyor.

SL'de oynayacaksiniz SL!!!

gg size ne verebilir sl'de. Tr'de takimlar hucum etmeyi bilmedikleri icin gg adeta kanat gibi bindirme yapiyor ama sl'de gg'u rezil rusva ederler.

Edit: Gokhan braga macinda oynamamis :red:

Yalniz hangi macti hatirlamiyorum ama avrupada rezil olmustu bu sene....

Son düzenleme:

Adamlarin foruma bir goz atayim dedim kimi alacaklar gibisinden , adamlar gg hayalleri kuruyor.

gg size ne verebilir sl'de. Tr'de takimlar hucum etmeyi bilmedikleri icin gg adeta kanat gibi bindirme yapiyor ama sl'de gg'u rezil rusva ederler. "koy takimi' dedikleri Braga bile gg'u rencide etmisti

Braga maçlarında Gökhan oynamadı ki renktaş

gg size ne verebilir sl'de. Tr'de takimlar hucum etmeyi bilmedikleri icin gg adeta kanat gibi bindirme yapiyor ama sl'de gg'u rezil rusva ederler. "koy takimi' dedikleri Braga bile gg'u rencide etmisti
fiko fazla transfer yapmayacaz diyo,stoper ve bek alacaklarmış

Neyse ana fikir yine ayni. GG avrupada rezil oynuyor. TR'deki gibi hucum yaptirmazlar zaten defansif olarak bes para etmez...

Son yillardaki en iyi bek oyuncusu acik ara Eboue'dir. Sabri bile Avrupada gg'den daha iyi. Real macini hatirlayalim :D

Sokarim oyle yonetime

Millet ne topculari 20m'a satiyor. Sinan biraz daha gelisirse 25m fiyat cekeceksin. Alirlar veya almazlar o onlarin problemi...

Türkiye Ligi'nden oynayan yeteneğe o kadar vermezler bence ahbap

Euro 2016da kadroya alınsaydı ve iyi performans gösterseydi durum farklı olurdu lakin

Ardaya 13 vermişler millet Sinan için 20 hayali kuruyor vay be :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt