Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carole harbi belki fiyat-performans olarak en iyi transferimiz olabilir uzun zamandır

Aferin aslanım benim. Böyle devam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza hocamıza bir teşekkürü çok görmeyelim renktaş

Sen evini soyup soğana çeviren ocağına incir ağacı diken adama teşekkür edermisin?

Umarım başında olduğu takımda o kadar başarısız olur ki sezon sonunda küme düşerler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tamam yav şansımızı deneyelim dedik :crushed:

Topal gelse sevinirim gelmese üzülmem öyle birşey işte

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza'ya değil Scout ekibimize bir teşekkür borçluyuz yoksa dün gibi hatırlıyorum hamzanın Güray için sulandığını o dönemlerde

Hamza'nın onay vermediği hiçbir transfer olmaz renktaş.

Şampiyonluk kutlamasında "Sizden habersiz Ibrahimovic gelirse tepkiniz ne olur?" sorusuna "Olabilir mi öyle bir şey, o zaman ben burada durmam" deme yürekliliğini göstermiş bir hocadan bahsediyoruz.

Kasetlerini izleyince derhal alın demiş sayın hocamız, bu gerçeği es geçmeyelim.

Aziz resmen Topal'la Gökhan'ı postalayıp teşekkür etmiş. Topal eğer Galatasaraylıysa gelsin 1.5 milyon euroya oynasın unutmasın ki Galatasaray olmasa Edirne'den dışarı bile çıkamazdı.

Aziz Yıldırım Gokhan Gonul ve Mehmet Topal Hakkında Konuştu: ''Bu Kadar Parayı Ben Zor Kazanıyorum'' - YouTube

Kulüp Başkanının genel kurulda konuştuklarına bak

Ayrıca aradaki farkı biz halledelim ne demek arkadaş

Böyle birşey artık yasak ama bu kulübün yasak tanımadığı defalarca ortaya kondu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Aziz resmen Topal'la Gökhan'ı postalayıp teşekkür etmiş. Topal eğer Galatasaraylıysa gelsin 1.5 milyon euroya oynasın unutmasın ki Galatasaray olmasa Edirne'den dışarı bile çıkamazdı.

Aziz Yıldırım Gokhan Gonul ve Mehmet Topal Hakkında Konuştu: ''Bu Kadar Parayı Ben Zor Kazanıyorum'' - YouTube

Aziz kalemlerini kırmış. Topal belki kalır ama Gg kesin gidici bu konuşmaya bakacak olursak. Yalnız kongre herşeyi alkışlıyor

Aziz basgan yine fena çakmis

caneri kovdu

gg ve topali kovmak üzere

sira volkan shen ve fernandao

Hamza'nın onay vermediği hiçbir transfer olmaz renktaş.

Şampiyonluk kutlamasında "Sizden habersiz Ibrahimovic gelirse tepkiniz ne olur?" sorusuna "Olabilir mi öyle bir şey, o zaman ben burada durmam" deme yürekliliğini göstermiş bir hocadan bahsediyoruz.

Kasetlerini izleyince derhal alın demiş sayın hocamız, bu gerçeği es geçmeyelim.

Hamzo Kaçamakçıoğlunu konuşarak moralimizi bozmaya gerek yok renktaş. İttiret onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt