Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Evet ve hemen kalitesini göstermişti zaten. Niye tutamadık ne olmuştu hatırlamıyorum şimdiilie ligde 3-4 maça filan çıkmıştı yanlış bilmiyorsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ve hemen kalitesini göstermişti zaten. Niye tutamadık ne olmuştu hatırlamıyorum şimdiilie ligde 3-4 maça filan çıkmıştı yanlış bilmiyorsam
Carole harbi belki fiyat-performans olarak en iyi transferimiz olabilir uzun zamandır
Aferin aslanım benim. Böyle devam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hamza hocamıza bir teşekkürü çok görmeyelim renktaş
Aziz resmen Topal'la Gökhan'ı postalayıp teşekkür etmiş. Topal eğer Galatasaraylıysa gelsin 1.5 milyon euroya oynasın unutmasın ki Galatasaray olmasa Edirne'den dışarı bile çıkamazdı.
Aziz Yıldırım Gokhan Gonul ve Mehmet Topal Hakkında Konuştu: ''Bu Kadar Parayı Ben Zor Kazanıyorum'' - YouTube
Carole harbi belki fiyat-performans olarak en iyi transferimiz olabilir uzun zamandır
Aferin aslanım benim. Böyle devam
Hamza'ya değil Scout ekibimize bir teşekkür borçluyuz yoksa dün gibi hatırlıyorum hamzanın Güray için sulandığını o dönemlerde
Aziz resmen Topal'la Gökhan'ı postalayıp teşekkür etmiş. Topal eğer Galatasaraylıysa gelsin 1.5 milyon euroya oynasın unutmasın ki Galatasaray olmasa Edirne'den dışarı bile çıkamazdı.
Aziz Yıldırım Gokhan Gonul ve Mehmet Topal Hakkında Konuştu: ''Bu Kadar Parayı Ben Zor Kazanıyorum'' - YouTube

Aziz kalemlerini kırmış. Topal belki kalır ama Gg kesin gidici bu konuşmaya bakacak olursak. Yalnız kongre herşeyi alkışlıyor
Aziz kalemlerini kırmış. Topal belki kalır ama Gg kesin gidici bu konuşmaya bakacak olursak. Yalnız kongre herşeyi alkışlıyor
Hamza'nın onay vermediği hiçbir transfer olmaz renktaş.
Şampiyonluk kutlamasında "Sizden habersiz Ibrahimovic gelirse tepkiniz ne olur?" sorusuna "Olabilir mi öyle bir şey, o zaman ben burada durmam" deme yürekliliğini göstermiş bir hocadan bahsediyoruz.
Kasetlerini izleyince derhal alın demiş sayın hocamız, bu gerçeği es geçmeyelim.