Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın da gündemine gelen Henri Bedimo, Lyon'dan ayrıldığını açıkladı.

CkNWh8WWYAAskYI.jpg

Gidenler; Gelenler;
Sneijder == 7.5 M Çin Eren Derdiyok==Olcan+Umut B.+Donk+1.5(Kasımpaşa küçülmeye gidicek)
Alex Telles ==5 M (3.5-6 arası) Edin Dzeko==2.5 M(kiralık) + Opsiyon
Bruma==5 M Hatem Ben Arfa == 5 M(imza parası) + 3 M yıllık + 25 Bin(Maç başı)(Belki 5 M imza parasına gelir)
Chedjou == 2.5 M(belki daha fazla) Fransa Emre Mor == 7.5 M(+2.5 M bonus)+ %25 sonraki satış(bu transfer olmasa da olur)
Dzemailli==2.5(Euro 2016 ya bağlı) Engin Bekdemir == Bonservissiz
Yasin==1.5 Katar,Çin vs. Jason Denayer == 1M(kiralık) + Opsiyon
Sabri,Emre,Hamit,Tarık,Jose(kira),Umut G.,Ontivero Alex Song == Bonservissiz(medyaya göre) 2 M(imza parası)
Lider bir stoper==2 M(imza parası)(Cacares,Neustadter,Agger vs.)
Tempolu bir orta saha ==1.5 M (kiralık)(Kranevitter)
Sağ ve Sol Bek == 1.5'er M(Kiralık) ya da Carole gibi fırsat transferleri olabilir.
(Emre Mor'u transfer etmiyorsak,Gaston Ramirez'i alıp yedekleyebiliriz maliyeti düşük + Emrah Başsan ne yazık ki)
(Van der Wiel 3.5 M imza parası ile alınabilir bana göre)
İy

Artik su dursun resimlerini bir sahmet Spoilerin icine koyun adamin resmen korku filmden kacmis gibi tipi var

Gidenler; Gelenler;
Sneijder == 7.5 M Çin Eren Derdiyok==Olcan+Umut B.+Donk+1.5(Kasımpaşa küçülmeye gidicek)
Alex Telles ==5 M (3.5-6 arası) Edin Dzeko==2.5 M(kiralık) + Opsiyon
Bruma==5 M Hatem Ben Arfa == 5 M(imza parası) + 3 M yıllık + 25 Bin(Maç başı)(Belki 5 M imza parasına gelir)
Chedjou == 2.5 M(belki daha fazla) Fransa Emre Mor == 7.5 M(+2.5 M bonus)+ %25 sonraki satış(bu transfer olmasa da olur)
Dzemailli==2.5(Euro 2016 ya bağlı) Engin Bekdemir == Bonservissiz
Yasin==1.5 Katar,Çin vs. Jason Denayer == 1M(kiralık) + Opsiyon
Sabri,Emre,Hamit,Tarık,Jose(kira),Umut G.,Ontivero Alex Song == Bonservissiz(medyaya göre) 2 M(imza parası)
Lider bir stoper==2 M(imza parası)(Cacares,Neustadter,Agger vs.)
Tempolu bir orta saha ==1.5 M (kiralık)(Kranevitter)
Sağ ve Sol Bek == 1.5'er M(Kiralık) ya da Carole gibi fırsat transferleri olabilir.
(Emre Mor'u transfer etmiyorsak,Gaston Ramirez'i alıp yedekleyebiliriz maliyeti düşük + Emrah Başsan ne yazık ki)
(Van der Wiel 3.5 M imza parası ile alınabilir bana göre)
İy

Forumumuza hoşgeldin renktaş.

Neyse zaten şuan Dursun formalite olarak başkan gibi birşey. Alp Yalman herşey ile ilgilenecek dursun ise ağzının ucuyla formaliteden evet hayır diyecek sanırım

Gördüğüm en rezalet olayı olabilir bizim camiada

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zlatan Ibrahimovic, "bu yazın en büyük bombasını" Salı günü patlatacağını açıkladı.

:asd22::asd22:

Topal diyene kafa göz dalasım geliyor bak arkadaş topal falan yok yahu bize hiç gelmez geçin bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt