Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles ve Brumanın döndüğü takımda kanat transferi yapmak Reyes falan aptallık. Ben sol kanadı Carole-Telles bile yapabiliriz diyorum

Topal'ı isteyene kadar Melo gelsin?

ve alex song transferi yatar
zu ajax
Jake Mallen ‏@_JMallen 3 sa.3 saat önce Çeviriyi görüntüle
Spotted Alex Song at #amsterdam airport... Could this be a move to @AFCAjax ?! #transferrumours #whufc #ajax #barca

Şimdi bu adam kiralık sözleşme bitişi İspanyaya gitmek için Hollandadan aktarma yapmak zorunda. Havaalanında görüldü diye Ajax diyolarsa uydurma haber ihtimali çok yüksek.

Kaldı ki belki İspanyadan eşyaları taşımaya gidiyor olabilir

Ve bu adam asist yapmıyor ama yahu diyenler var:(

Bu arada Telles ile kıyaslaması bile futbola ihanettir resmen. Bu carole tellesden çok daha üstün seviyede birisi.

İkisi farklı stilde oyuncular. Carole daha güçlü , daha atletik mesela , Tellesin bilekleri daha iyi oyun içi görüşü olarak daha zeki ki Sneijderle yaptığı verkaçlar ve uyumundan da çok iyi anlayabilirsin

Ajax song'a hayatta 1.5m+ maas vermez, bide ajax alt yapiya onem veriyor, su an ajax'in transfer hedeflerinde ilk isimlerden birisi utrecht'de oynayan forvet Haller

Arsenal, Jamie Vardy'nin serbest kalma maddesini karşıladı ve 4 yıllık sözleşmeyi sundu. Vardy'nin kararı bekleniyor. (BBC)

Vardy o kadar iyi topcu degil bence, tabii rakam biraz düsük diye fazla risk de degil.

Son düzenleme:
İkisi farklı stilde oyuncular. Carole daha güçlü , daha atletik mesela , Tellesin bilekleri daha iyi oyun içi görüşü olarak daha zeki ki Sneijderle yaptığı verkaçlar ve uyumundan da çok iyi anlayabilirsin
Telles zeki meki değil. Ver kaç oynamasını carole da becere biliyor ama pas atmıyorlar koşusuna.
Bilek olarak da asla daha iyi değil.
Ama asıl önemli olanı Telles ne bek nede sol açık için yeterli taktik seviyede değil.
Zeki oyuncu diyorsun da bu iş ver kaçlarla olmaz. Taktik oyun bilgisi zekasını ispatlar. Özelikle defans oyuncuları kademe anlayışında zekaları ön plana çıkartırlar. Carole bu kademe elit seviyede değil ama iyi derecede.
Telles dersen tam Error bu konuda maalesef. İtaliada kocaman sıfırdan vasat seviyesine yaklaştı fair olmam gerekiyorsa. Hava top konusunda kıyaslamaya girmiyorum bile.
Telles topa dahaiyi vuruyor bu arada. Buda belki tek artısı. Ha bide brezilyalı tabiki:) her brezilyalı iyi futbolcu değil

Ajax Song'u almaz alamaz. Eğer Song fedakarlık yaparsa orası ayrı ama zannetmiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Telles kac mac iyi oynamis ki 1.5milyona aldigimiz carole ile 6.3milyona aldigimiz telles'i kiyasliyonuz? Telles ilk geldiginde Chelsea maci haric hangi macta iyi oynadi? Bir mersin maci var, nakoulma adami her defasinda gecti... sol bek dedigin biraz sert olacak dinamik olacak fizik guclu olacak, telles'e dokunsan yere dusuyo, iyi olsaydi inter coktan opsiyonu kullanmisti, onun yerine nagatomo'yu tercih etti mancini.

Telles kotu oyuncu degil ama cok calismasi lazim, kotu bir sezon gecirmemize ragmen carole'un bu seneki performansi gayet basarili, dusunun takimda daha da iyi oyuncular olsa, carole'un onunde daha iyi bir kanat olsa, forvette hava toplarinda iyi biri olsa, carole daha da iyi olur, bu benim kisisel dusuncem.

yok öyle bişey.fotodaki de song mu değil mi belli değil.

Fotodaki Alex Song. Şapkayı hep öyle takıyor. Gözleri görünmüyor. Instagram'da fotoları da öyle.

Ama Ajax'a falan transfer olmaz Song. Hem Ajax'ın felsefesine uygun değil, ayrıca maaşını karşılayamazlar.

Gezmeye gitmiştir. Yazın güzel oluyordur Amsterdam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt