- 2 Temmuz 2011
- 140.119
- 60.213
- 5.628
Palermo, pure Giampaolo per la panchina. Lazaar in partenza, piace al Galatasaray - Giornale di Sicilia italyanlar diyoYedek dedik yahusen gittin as sol bek getirdin bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Palermo, pure Giampaolo per la panchina. Lazaar in partenza, piace al Galatasaray - Giornale di Sicilia italyanlar diyoYedek dedik yahusen gittin as sol bek getirdin bize
Onlar bizden de beter..... pardon abarttım biraz. Medyası salıyor yani işte
Yasin öyle de Olcan ve Tarığın aldığı maaşı kim ödemek ister ki
Ulan yeter be daha ne kadar yalan söyleyeceksin be.El insaf yahu her söylediğin duyumun gerçekleştiğini görmedim be Shergen.italyadan solbek alıcakmışız lazaar diye.telles gider
Carole ile mücadele edecek sol bek mi istiyorsunuz?
Alt yapıdan çıkart olmadı git su parasına Almanya Fransa 2ci ligden yedek sol bek getir.
Evet okumuştum yorumunu galiba ve izledim sonra. R.carlos benzetmesini yapmıştın galiba. Bende beğendim onu gerçekten ilk izlenimdedün önderdim aşı 29 olmasına rağmen taş gibi oyuncu samudio tam arı oyuncu
hamza mali direk kabul eder oyle bir beyin varserdar azizi istiyomuşuz ncatiye göre,semih kaya ile takas edelim
73 milyon lira da vergi cezası bindirmişler fenere lan![]()
Necati Ateş: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de Galatasaray'a dönmek istediğimi ilettim"
Necati Ateş: "Selçuk İnan ve Fernando Muslera ile konuştum, pozitif bir dönüş aldım. Selçuk İnan, keşke Galatasaray'a dönsen dedi"
serdar azizi istiyomuşuz ncatiye göre,semih kaya ile takas edelim