Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin öyle de Olcan ve Tarığın aldığı maaşı kim ödemek ister ki

Olcanda birşeylerin farkına varma noktasında yaşı 30a dayanıyor 2 sene 1.6 almak yerine ortalama bir kulüpte 1.3 gibi bir ücret almayı isteyecektir. Birde ne kadar hayır desekte feda isteyeceğiz oyunculardan 1.4 kendi kazansın lanet gelsin üzerin biz karşılarız ona da hayır demememiz lazım mal gibi yatıp 2 milyon euro alacağına 300-400 bin euro gibi bir yük olsun bize. Carole gibi 600 bine oynayacak bir cengaver bulup oranı denkleriz ki yapmamız gereken bu

Riekerink kalırsa zaten liste başı o arkadaş. Tarıkı bilmiyorum bonservisini verip fesih edelim diyoruz ona da gelmiyor özel hoca tutup günde 3 öğün antrenman yaptırmalıyız kulüp tatil köyü zaten ya herkes bir keyifte bazı şeyleri zorlaştırmak gerekiyor.

Madem kalmak istiyor para tatlı hayvan gibi antrenmana katlanacaklar sözleşmesinde antrenman yapmaz maddesi yok sonuçta.

biz seneye muhammet yeşilyurt,birhan,doğuşcan,doğan can şans bulsun diye hayal kuruyoz,necati bize gelmek istiyor.

serdar azizi istiyomuşuz ncatiye göre,semih kaya ile takas edelim

bu sene hiçmi yok altyapıdan gelecek şans verecegimiz genç ya resmen ne duruma geldi altyapı biri el atsın artık ya avrupaya gıdemıcez genç bulalım genç aynısı avrupa içinde carole tarzı fransa hollanda almanya belçika buralarda hem gurbetçi hem yabancı genç keşfedilmemiş oyuncu dolu bi bulun getirin ya

2000 liler hariç altyapıdan birşey beklemeyin onlara da tam bu dönem riekerink gibi bir hoca lazım işin özü yoksa onlar da kayıp

Necati Ateş: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de Galatasaray'a dönmek istediğimi ilettim"

Necati Ateş: "Selçuk İnan ve Fernando Muslera ile konuştum, pozitif bir dönüş aldım. Selçuk İnan, keşke Galatasaray'a dönsen dedi"

Necati Ateş: "Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e de Galatasaray'a dönmek istediğimi ilettim"

Necati Ateş: "Selçuk İnan ve Fernando Muslera ile konuştum, pozitif bir dönüş aldım. Selçuk İnan, keşke Galatasaray'a dönsen dedi"

Acikcasi ben futbolcu olarak istemiyorum.

[FONT=pt_sansregular]Galatasaray, bu hafta büyük bir transfer operasyonuna başlıyor. Sarı kırmızılılarİngiltere’ye çıkarma yapacak. Sportif AŞ yönetimiyle birlikte futbolun beyin takımına giren eski başkanlardan Alp Yalman ve futbol direktörü Cenk Ergün, Ada’ya giderek, stoper, ön libero ve forvet için görüşmeler yapacak. (hürriyet)
[/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Bonservisi Barcelona’da olan Song’un sembolik bir ücretle alınması olasılığı büyük.(hürriyet)[/FONT]

Sergen bize güzel haberler veriyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt