Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi pasivize edildiği için istifaya hazırlanan Fatih İşbecer'in yanına Selim Arda Üçer'i de alarak istifayı düşündüğü bildirildi. Fakat İşbecer'in, daha önceki dönemde İnan Kıraç'tan istifa etmek için işaret bekleyen liseli üyeleri Ural Aküzüm ve Alper Narman'ı da istifa konusunda ikna etmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında.

ohohoh inş gerçektir

Yonetim catirdiyor diyorsun yani

Kaynak guvenilir mi renktas?

Illaki pahali almaya gerek yok... Adel Taarabt herhangi bir anadolu kulübüne gitse, bir sene icinde agzimizi acip bakariz belkide. Her türlü degecek bir kumar. Bir Engin Baytar etkisi yaratabilir, ki calim konusunda, dünyanin en iyi oyuncularindandir. Alex Song da nokta atis olur... Türkiye´de cok fazla sakatlanacagini zannetmiyorum. Oda degecek bir kumar. Stopere de Agger yada Skirtel´den biri müthis olur... Birde Eren olabilir...

4 Transfer ve Telles ile Bruma´nin dönmesi ile birlikte, seviye atlar takim.

[h=1][/h]

5a8145-1465188080.jpg

Hayırlı ramazan günü

Muslera
Linned chedjou neudstader carole
Song selçuk
Sinan sneijder podolski
Balotelli

Eren,dzemaili,telles,koray,semih,cenk,bruma

-AMİN

Türkiyede an itibariyşe en iyi kanat ve bekler bizde bu bir gerçek her sene kanatlar kötüyken bu sene orta saha leş ?????? bizim yüzümüz gülmücek sanırım

Türkiyede an itibariyşe en iyi kanat ve bekler bizde bu bir gerçek her sene kanatlar kötüyken bu sene orta saha leş ������ bizim yüzümüz gülmücek sanırım

a.song'u alırsak merkez bayagı toparlanır. tabi tek basına song yetmez, merkeze sağlamda bir alternatif topcusu lazım.

Günaydın.

Bütün transferlerden evvel Selçuk'la artık bu işin olmayacağını gören bir teknik direktör ve yönetim takımın başına gelirse büyük bir adım atmış oluruz. Sağına soluna gerisine pas atmaktan başka ve ayda 1 tehlikeli free kick kullanmaktan başka bir olayı kalmadı adamın. Ha bir de penaltıları var pardon. 4 yıl önce müthişti ama olmuyor aga, zorlamanın manası yok. Madem Song'u almayı kafaya koymuş yönetim, M'vila için de adım atsınlar bu sorunu en azından 3-4 sene için kökünden halletsinler.

Günaydın.

Bütün transferlerden evvel Selçuk'la artık bu işin olmayacağını gören bir teknik direktör ve yönetim takımın başına gelirse büyük bir adım atmış oluruz. Sağına soluna gerisine pas atmaktan başka ve ayda 1 tehlikeli free kick kullanmaktan başka bir olayı kalmadı adamın. Ha bir de penaltıları var pardon. 4 yıl önce müthişti ama olmuyor aga, zorlamanın manası yok. Madem Song'u almayı kafaya koymuş yönetim, M'vila için de adım atsınlar bu sorunu en azından 3-4 sene için kökünden halletsinler.

m'villa gelir mi aga. o kadar da degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt