Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalmanin baskanlik dönemini iyi hatirliyorum,o günün sartlarinda iyi transferler yapiliyordu,efsane kadronun temelleride o dönem atilmisti
Ama cok iyi hatirliyorum yalmanin futboldan hic anlamadigi yazip cizilirdi,polat,karahasan ve gürsoy parayi getirip Transfer yapiyordu

ergün gürsoy ile polat futboldan anlayan adamlardı.

Trabzonspor,Bursaspor,Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor Umut Bulut'a tekliflerini ilettiler.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aziz Yildirim: "Takim benim suc benim.Kuvdum bivak bu düs benim. Bu kendime vevdigim vüsvetim dokunma elimde bi düslevim vav. Yazavim pevevayi kendime, gökhanin benle bu devdi ne, Sampiyonluk yav olmuyo feneve, diyo kupa bile dengi dengeoglu"

5a8145-1465188080.jpg

FM mi oynuyon kardeş :)

Inter'in yüzde 68,55'lik hissesi, 270 milyon Euro bedelle Çin devi Sunning Commerce Group'a satıldı. Ucuza gitmemişmi koskoca kulup sonucta

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dembeke dzeko ve Song isimleri umarım geçen seneki gidip de tatil yapıp gelmelerine benzemez .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler bu sene herkes fenere salladı 2 ön libero var diye neden bütün forum 2 ön libero istiyor anlamıyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hacı bizim durum çok farklı evet hücümda bir şekilde gol buluyoruz ama 1 atıpda 2 yersek hiçbir işe yaramıyor

Hocam Caroleyi şuan çok beğeniyor olmam Tellesi gömmemi gerektirmez bence , İtalya konusuna gelecek olursak Melo bu sene İtalya da ne yaptı tam olarak? Yani Carole de gitse tutunamazdı bence İtalya genel olarak bek oyuncularının vesaire kendini gösterebileceği bir lig değil , ki Nagatomonun yedeği olması bence haksızlıktı biraz

Ayrıca zeka konusunda net haksızlık ediyorsun

ALEX TELLES | Galatasaray | Skills | 214/215 (HD) - YouTube

hacı zaten kimse telles'e çok kötü demediki carole fiyat/performans olarak ezer tellesi

Aspor pavalı kopekler sneijder'i bitirme çabası içindeler namussuzlar yok gönderin yok kadro dışı bırakın taraftar unutur filan şerefsizlere bak bir kelime hamit için selçuk için de konuşun karektersizler

gecen sene uefadan ceza almışken transferin son zamanları ucuza adam bulmaya çalışırken bugun üst düzey iyi kaliteli oyuncu beklemek hemde hoca dahi bulanamamişken hayal ürünü başkanımızda efsane dursun özbek . Gerçekleri konusalım dzeko song dembele skirtel bunlar bana kalırsa çok zor bu parasızlıkda yoklukta basın şişirip son gunu ucuz bırkac oyuncu alırsak yine hüsran olup taraftar yönetim gerginliği olur sadece bir yıldız alınır olay biter . Emrah eren ile ilgilenen yönetim birden avrupadan kalıtelı yabancı almaya kalkışacak zor bakalım görecez.

Çok birşey istemiyorum Haller+Ndiaye+Ghezzal gelsin net şampiyonuz gereksiz kim varsa gönderilebilir

Steven Taylor, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi için yarın İstanbul'a gelecek. (Sabah)

ister misiniz bu transfer sezonuna biz damga vuralım : ) transferler de tutsun...

DHA yalan yazmaz herhalde. Dembele iyi bir transfer olur ama tek basina yetmez. Umut'u da gönderip en az bir forvet daha almak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt