Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
resmen hic heyecan duyulucak isimler yok su an
Dzeko Song vs. Değil hımm. Ne vereyim abime
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resmen hic heyecan duyulucak isimler yok su an
DHA yalan yazmaz herhalde. Dembele iyi bir transfer olur ama tek basina yetmez. Umut'u da gönderip en az bir forvet daha almak lazim.
dzeko heyecan verici ama song nerdeyse hic oynamamıs son seneDzeko Song vs. Değil hımm. Ne vereyim abime
dzeko heyecan verici ama song nerdeyse hic oynamamıs son sene
bi kere dzeko olmicagını biliyorum o paraları ödeyemeyiz song tabikide iyi bi oyuncu ama cok heyecanlanılcak isim mi emin degilimNeyse her seneki muhabbetler . Sonra jem donk falan alınınca heyecanınız gelir
bi kere dzeko olmicagını biliyorum o paraları ödeyemeyiz song tabikide iyi bi oyuncu ama cok heyecanlanılcak isim mi emin degilim
tamam song iyi futbolcu kabul ediyorumDonk-selcuk varken song'a bunumu diyorsunuz ?
tamam song iyi futbolcu kabul ediyorum
Yine transfersiz bir gün geçirecegiz herhalde
Carole ün bakışı kadro seçimin ile ilgili tam isabet olmuş yani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YEDEKLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:red: bu konuşulan isimler alınırsa ben de sana methiyeler düzeceğim mahircimdzeko , dembele , song ....
medya kafa buluyor siz de inanıyorsunuz.
gerçekçi olmak lazım . yönetimin şu an isteği transfer yapmamak . ancak bu durum çok tepki çeker. göstermelik bir iki vasat adam alabilirler. hepsi o .
edit : transferin son günü son saat bu şişirme haberlerle sayfalar dolusu yorum yapan kadro kuran bu sebeplerden dolayı tartışan üyelere methiyeler düzeceğim. umarım o gün cezalı olmam
şimdilik linki kaydettim dursun kenarda .
Kim geliyorgeliyor beyler geliyorrr
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk