Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHA yalan yazmaz herhalde. Dembele iyi bir transfer olur ama tek basina yetmez. Umut'u da gönderip en az bir forvet daha almak lazim.

Zaten dembele ya da benzeri genç transferi 2. Forvet için alıyorlardır . Zaten şu an elimizde yarım forvet var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dzeko , dembele , song ....
medya kafa buluyor siz de inanıyorsunuz.
gerçekçi olmak lazım . yönetimin şu an isteği transfer yapmamak . ancak bu durum çok tepki çeker. göstermelik bir iki vasat adam alabilirler. hepsi o .

edit : transferin son günü son saat bu şişirme haberlerle sayfalar dolusu yorum yapan kadro kuran bu sebeplerden dolayı tartışan üyelere methiyeler düzeceğim. umarım o gün cezalı olmam
şimdilik linki kaydettim dursun kenarda .

Son düzenleme:
uruguay-fernando-muslera-262-panini-2014-fifa-world-cup-brasil-football-sticker-66151-p.jpg

1407522632.jpg
336.jpg
35981.jpg
35986.jpg

99.jpg
s-l225.jpg

$_35.JPG
139.jpg
504.jpg

097436f986acc69be682c8b2f9bd688e.jpg

YEDEKLER

115.jpg
184.jpg
144.jpg
250025888.jpg

16.jpg
1487346.jpg
1478556.jpg

Carole ün bakışı kadro seçimin ile ilgili tam isabet olmuş yani.

dzeko , dembele , song ....
medya kafa buluyor siz de inanıyorsunuz.
gerçekçi olmak lazım . yönetimin şu an isteği transfer yapmamak . ancak bu durum çok tepki çeker. göstermelik bir iki vasat adam alabilirler. hepsi o .

edit : transferin son günü son saat bu şişirme haberlerle sayfalar dolusu yorum yapan kadro kuran bu sebeplerden dolayı tartışan üyelere methiyeler düzeceğim. umarım o gün cezalı olmam
şimdilik linki kaydettim dursun kenarda .
:red: bu konuşulan isimler alınırsa ben de sana methiyeler düzeceğim mahircim

geliyor beyler geliyorrr

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt