Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşimiz çok zor, Riek hocanın kalmasını isterdim ama yetersiz olacaktır. Kısa vaade de bizi taşıyacak bir hoca bulmamız gerek. Ve bence bilindik isimden orta seviyeli hoca almamız daha iyi olacaktır.
Riekerink neden yetersiz olsun ki ben onu anlamıyorum.
Adam başarıyı yakalarsa takımla başarılı olur işte. Okadar tecrübesiz ve bilgisiz de değil ki bu adam. Tam tersi baya tecrübeli ve bilgili futbol adamı.
A takım tecrübeyide bizde kazanır işte.
Barça alt yapıdan hocaları getirip takımın başına getirip dünyaya sunuyor arkadaş.
Atl Madrid simone yi nerden buldu?
Klopp tuchel mainz alt yapılarından çıkmış hocalar.
Riekerink de ajax da alt yapıda Chin de alt yapı sorumlusu olarak görev almış birisi.
Oyuncu değişikleri eleştirildi de yedek de futbolcu mu var bizde adam akılı. İlk 11i zor kuruyoruz burda biz

CkRk7fuWEAAleBi.jpg

Rode zu Dortmund

Dortmund Rode'yi acikladi. 2020'ye kadar kontrat yapmislar.

13339640_1412273458784630_1933258922703749237_n.jpg

Sebastian "Emre Belezoglu" Rode: Cocuklugumdan beri Dortmund taraftariyim.

Size gitmiyormuydu bu can?
İlkayin yerini dolduramaz ama idare eder.
Gelişir belki bizde. Sonrada bedava Bayern alır geri:(

Gladbach cok istiyordu ama bonservisi 10 Milyon altina cekmeye calisiyorlardi, en fazla 8 vermek istiyorlardi, ki Bayern de ancak rotasyon oyuncusu olan birisi icin yeter de artar bile bu rakam bence. Zaten Rode de pek yanasmiyordu gelmeye sanirim.

Bakalim Dortmund ne kadar ödedi, bonservis belli mi?

Galatasaray Fulham'ın 19 yaşındaki genç yıldızı için İngiltere'de

page_galatasaray-fulhamin-19-yasindaki-genc-yildizi-icin-ingilterede_934036188.jpg

Galatasaray'da Sportif A.Ş'nin başına getirilen Alp Yalman, İngiltere Championship kulüplerinden Fulham'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Moussa Dembele için İngiltere'ye gidecek.

CNN Türk'ün haberine göre, Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, yakın geçmişte yaptığı Londra seyahatinde 19 yaşındaki Dembele'nin menajeri ile yaptığı ön görüşmede olumlu cevap aldığı öğrenildi.

Dembele aynı zamanda Fransa U20 Milli Takımı'nda da yer alıyor ve Football League Yılın Genç Futbolcusu Ödülü'ne aday gösterilmiş bir isim. Galatasaray bonservisi elinde olan genç yıldız adayını transfer edip, gelecek yıllarda da ciddi rakamlara Avrupa'ya yeniden satmayı planlıyor.

Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisi ayrıca bonservisi Manchester City'de olan Boşnak golcü Edin Dzeko ve Barcelona'nın 2 yıldır Ada kulüplerine kiraladığı ön libero Alex Song için de transfer görüşmelerini noktalama amacında.

Gladbach cok istiyordu ama bonservisi 10 Milyon altina cekmeye calisiyorlardi, en fazla 8 vermek istiyorlardi, ki Bayern de ancak rotasyon oyuncusu olan birisi icin yeter de artar bile bu rakam bence. Zaten Rode de pek yanasmiyordu gelmeye sanirim.

Bakalim Dortmund ne kadar ödedi, bonservis belli mi?
12 milyon

Dembele heyecan verici olur. Forvete bu tarz genç isimlere ihtiyacımız var bence.

Yırtıcı bir oyuncu ise çok işimize yarar.

arkadasla konu disi ama sormam lazim :(

game of thrones digiturk almis iyide simdi ben nerden izleyecem :P

Galatasaray Fulham'ın 19 yaşındaki genç yıldızı için İngiltere'de

page_galatasaray-fulhamin-19-yasindaki-genc-yildizi-icin-ingilterede_934036188.jpg

Galatasaray'da Sportif A.Ş'nin başına getirilen Alp Yalman, İngiltere Championship kulüplerinden Fulham'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Moussa Dembele için İngiltere'ye gidecek.

CNN Türk'ün haberine göre, Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, yakın geçmişte yaptığı Londra seyahatinde 19 yaşındaki Dembele'nin menajeri ile yaptığı ön görüşmede olumlu cevap aldığı öğrenildi.

Dembele aynı zamanda Fransa U20 Milli Takımı'nda da yer alıyor ve Football League Yılın Genç Futbolcusu Ödülü'ne aday gösterilmiş bir isim. Galatasaray bonservisi elinde olan genç yıldız adayını transfer edip, gelecek yıllarda da ciddi rakamlara Avrupa'ya yeniden satmayı planlıyor.

Alp Yalman ve Cenk Ergün ikilisi ayrıca bonservisi Manchester City'de olan Boşnak golcü Edin Dzeko ve Barcelona'nın 2 yıldır Ada kulüplerine kiraladığı ön libero Alex Song için de transfer görüşmelerini noktalama amacında.

Bu adam bize gelirse vizyon geri döndü derim. Dursun beceremezde alp başgani göreceğiz. Bu herif gelmez yav. Bir an inaniyordum.

Demebeleye el altından 5 milyon imza parası verirsek ancak gelir.

Bu yaşta birini ingiltere ligleri dışına kolay kolay yedirmezler

Lanet gelsin Dursuna!

Son düzenleme:
Alp Yalman secim sonrasi Hikmet Karaman ile gelecektim dememismiydi? Vizyonu bu ise gecmis olsun.

Forumda sirf yeni geldi diye yine abartiliyor. Dursun görev'e geldiginde ayni yorumlar yapiliyordu. Pek beklentilere girmemekte fayda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt