Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.614
- 29.776
- 2.993
Başkan Özbek'ten Başbakan Yıldırım'a Ziyaret
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisini yanyana koyalım benceRincon HSV'de baya iyiydi.
Cemailiyi Rinconla takas edelim
Bu adam bize gelirse vizyon geri döndü derim. Dursun beceremezde alp başgani göreceğiz. Bu herif gelmez yav. Bir an inaniyordum.
Başkan Özbek'ten Başbakan Yıldırım'a Ziyaret
![]()
Dembele gelirmi hic sacma sapan hayallere dalmayin. 19 yasinda patlama yapmasi cok muhtemel adam 1 sene avrupa cezasi olan , Avrupanin dusuk seviye ligine gidecek. Biz de yedik
15 yıldır sağlam geliyorlar zaten. Wenger varken şampiyonluk zor. Adam inanılmaz looser veya şansız artık herneyse.Arsenal seneye sağlam geliyor
Cech
Bellerin Koscielny X Rodriguez
Xhaka Ramsey Mesut
X Vardy Sanchez
Wenger reis çift forvete döner mi acaba?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 milyon
naustadter tamam
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Alp Yalman secim sonrasi Hikmet Karaman ile gelecektim dememismiydi? Vizyonu bu ise gecmis olsun.
Forumda sirf yeni geldi diye yine abartiliyor. Dursun görev'e geldiginde ayni yorumlar yapiliyordu. Pek beklentilere girmemekte fayda var.
Alp Yalman secim sonrasi Hikmet Karaman ile gelecektim dememismiydi? Vizyonu bu ise gecmis olsun.
Forumda sirf yeni geldi diye yine abartiliyor. Dursun görev'e geldiginde ayni yorumlar yapiliyordu. Pek beklentilere girmemekte fayda var.
naustadter tamam
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Dpa ya göre de 15.5 milyon euroKicker'e göre 14 Milyon ödemisler. Facebook da Uefa sitesi ise 13 Milyon diyor![]()
Dembele gelirmi hic sacma sapan hayallere dalmayin. 19 yasinda patlama yapmasi cok muhtemel adam 1 sene avrupa cezasi olan , Avrupanin dusuk seviye ligine gidecek. Biz de yedik
Fenerbahce en sikintili dönemlerinde, sike cezasi felan filan, gidip Sow, Meireles gibi oyunculari getirdi. Bu isler paraya bakar.