Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes-Neustadter-Nkoulou-Carole
Selçuk-Song-Vilhena
Sinan-Dembele-Podolski

güzel olurdu

FLAŞ

Song saat 22:15 da Londra dan özel uçak ile gelecek miş.
Uçağı takip ederiz Flight Radar da.

Turkish Airlines flight TK1984

© Özel Haber

Son düzenleme:
Sanki Dembele hayati boyunca Sampiyonlar liginde oynadi. Ingiltere 2. lig de neredeyse küme düstüler, fazla abartmaya gerek yok. Iyi maas verirsek gelir.

Riekerink neden yetersiz olsun ki ben onu anlamıyorum.
Adam başarıyı yakalarsa takımla başarılı olur işte. Okadar tecrübesiz ve bilgisiz de değil ki bu adam. Tam tersi baya tecrübeli ve bilgili futbol adamı.
A takım tecrübeyide bizde kazanır işte.
Barça alt yapıdan hocaları getirip takımın başına getirip dünyaya sunuyor arkadaş.
Atl Madrid simone yi nerden buldu?
Klopp tuchel mainz alt yapılarından çıkmış hocalar.
Riekerink de ajax da alt yapıda Chin de alt yapı sorumlusu olarak görev almış birisi.
Oyuncu değişikleri eleştirildi de yedek de futbolcu mu var bizde adam akılı. İlk 11i zor kuruyoruz burda biz

Riek kulübüdeki heyecanı olsun iyi güzel, ama oyunu okuyamıyor. Değişiklikleri çok kötü yapıyor, bence zor yani.

Yeni hoca belli olana kadar kadroyu azaltmak isteyen yönetim, bu hafta takımda düşünülmeyen oyuncuların menajerleriyle görüşecek. (Lig TV)

Ben bir duyum aldım arkadaşlar. %99 doğru. Türkiye'den..

Şu Dembele denilen kardeşimiz şu anda İngiltere 2. ligi'nde oynamıyor mu? Niye gelmesin? Bruma o yaşlarda geldi. 1 senelik cezayı da fazla abartmayın. Lig olarak düşük seviyeli bir lig olabilir ama ********************* boklu Fulham ya da o ayarda bir takımda Şampiyonlar Ligi göremezken, şampiyon olamazken, gelip bizimle şampiyon da olur, Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabilir.

Evet Bruma o yaslarda gelip kariyerini bitirdi ancak Bruma portekiz liginden geldi Ingiltereden degil. Bruma kendisine 4 buyuk ligten talip olmadigi icin geldi talip olan olsaydi zaten gelmezdi. Kaldiki Brumaya gelmesi icin degerinin 5 katini verdik. Turkiye ligine 19-20 yasinda gelip parlayan bir yabanci tarihte ornegi yok. Gelirse bu lafimi yerim orasi ayri ama gelmeyecek . Gelecek diye bekleyen varsa beklesin

Ulan Arif yine milleti mi yiyorsun.

Utan utan.

1 sene 10 sene değil ya

Carole nasıl geldiyse Dembele de gelebilir

Sukru 19 yasindasin ve Ingiltere Premier Liginde seni talip olan takimlar var. Sen kalkip oradan Turkiyeye geleceksin. Sana mantikli geliyorsa ben tartismam daha fazla. Bruma ornegi veriliyor ama Brumaya 4 buyuk ligden teklig olsaydi mumkunati yok buraya gelmezdi. Zaten geldi ve kariyerini baslamadan bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt