Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
bu sıkıntılı dönem aynısı değil,mesela nani 8.5a gitse rvp8e gitse sen fazla 16.5 harcayabilirler..öyle olmuyor o işler
Ne demek istedigini anlamadim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sıkıntılı dönem aynısı değil,mesela nani 8.5a gitse rvp8e gitse sen fazla 16.5 harcayabilirler..öyle olmuyor o işler
Ne demek istedigini anlamadim.
Muslera
Linnes-Neustadter-Nkoulou-Carole
Selçuk-Song-Vilhena
Sinan-Dembele-Podolski
güzel olurdu
Muslera
Linnes-Neustadter-Nkoulou-Carole
Selçuk-Song-Vilhena
Sinan-Dembele-Podolski
güzel olurdu
gidip 10m Sow,10m Meireles alamazlar oyuncu satmadan
Riekerink neden yetersiz olsun ki ben onu anlamıyorum.
Adam başarıyı yakalarsa takımla başarılı olur işte. Okadar tecrübesiz ve bilgisiz de değil ki bu adam. Tam tersi baya tecrübeli ve bilgili futbol adamı.
A takım tecrübeyide bizde kazanır işte.
Barça alt yapıdan hocaları getirip takımın başına getirip dünyaya sunuyor arkadaş.
Atl Madrid simone yi nerden buldu?
Klopp tuchel mainz alt yapılarından çıkmış hocalar.
Riekerink de ajax da alt yapıda Chin de alt yapı sorumlusu olarak görev almış birisi.
Oyuncu değişikleri eleştirildi de yedek de futbolcu mu var bizde adam akılı. İlk 11i zor kuruyoruz burda biz
FLAŞ
Song saat 22:15 da Londra dan özel uçak ile gelecek miş.
Uçağı takip ederiz Flight Radar da.
Turkish Airlines flight TK1984
© Özel Haber
FLAŞ
Song saat 22:15 da Londra dan özel uçak ile gelecek miş.
Uçağı takip ederiz Flight Radar da.
Turkish Airlines flight TK1984
© Özel Haber
kaynak saglam mi renktes
Şu Dembele denilen kardeşimiz şu anda İngiltere 2. ligi'nde oynamıyor mu? Niye gelmesin? Bruma o yaşlarda geldi. 1 senelik cezayı da fazla abartmayın. Lig olarak düşük seviyeli bir lig olabilir ama ********************* boklu Fulham ya da o ayarda bir takımda Şampiyonlar Ligi göremezken, şampiyon olamazken, gelip bizimle şampiyon da olur, Şampiyonlar Ligi'nde de oynayabilir.
İngiltere de menajer tipinde bir arkadaş var.
Song bitmiş dedi az evvel WhatsApp da.
99% bitmiş.
1 sene 10 sene değil ya
Carole nasıl geldiyse Dembele de gelebilir
Resim atmicam diye söz verdim.bi fotoğraf alalım o zaman