Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Colin Kazım, Brezilya'nın ünlü ekibi Coritiba'ya transfer oldu.

CkSqNZmWUAAlfHv.jpg

Bunlar oyuncu satmadan nasıl oyuncu alıyor?

Nasıl 10 m bütçeleri var?

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen abi alamazlar,bjk Demba Ba'yı satıp falan transfer yapabildi aynı cezayı aldılar satmadan alamazlar ayrıca Ben Arfa'yı hayatta alamazlar o haber komedi

Trabzonspor'un transfer yapabilmesi için şu an sözleşmeli 57 futbolcu sayısını 25'e indirmesi gerekiyor. (via @yunusemresel)

Biz yine ağırdan alıyoruz. Hoca belli değil lan. Haziran'dayız...

Tulun ben 2013-2014 devre arası transferlerinde sadece Koray Günter'den sorumluyum dedi. Geri kalanını tanımıyorum.

Ulan Scout ekibide aynı şeyi söylüyor. Lan kim aldı bu Hajrovicleri , Endoğanları?

Biz yine ağırdan alıyoruz. Hoca belli değil lan. Haziran'dayız...

Burası Galatasaray Volkan hangi iş zamanında yapılmış ki daha önümüzde zaman var diye diye eylülü getiririz.Boş yere ceza alanlar sinir krizi geçirenler Küfür beddua edenler bunlar daha iyi günlerimiz.İyi giden sistemin içine eden bizden başka camia yok şimdi takım bu sene şampiyon olsun mesela hoca kovulur Alp Yalman istifa eder sneijder gönderilir Burası Galatasaray Hiç Bir Başarı Cezasız Kalmaz.

En kolay Elmander transferi oldu. - Bülent Tulun

Tulun:''Neden imza parası istemedin.''
Elmander:''Sör Galatasaray'a geliyorum.''

Tulun ben 2013-2014 devre arası transferlerinde sadece Koray Günter'den sorumluyum dedi. Geri kalanını tanımıyorum.

Ulan Scout ekibide aynı şeyi söylüyor. Lan kim aldı bu Hajrovicleri , Endoğanları?

Yahu uyduyor .....Lalesi Özhan zamanında da vardı bu tulun beyefendi hazretleri alınan adamları biliyoruz.

Sahtekarın teki işte. Başkalarının emeğini yemeye çalışıyor

Ya bunlar teknik direktörle anlaştı onun istediği oyuncularla ilgileniyor (insallah)
Ya da gerçekten açıklama yaptıkları gibi aceleye falan gerek yok diyip zaman öldürüyorlar bak yeminle 2.si doğruysa ki forumda birçok kişi böyle düşünüyordur kesinlikle bu dursun capsiz,gerizekali falan değil direkt olarak fenerin adamıdır çünkü bir capsiz bile 2.ihtimali masaya koymaz aga. ...

Hayri hiç sevmem sabriyi ama evladımız olarak kalmalı semih gibi aynı biz evlatlarımıza sahip çıkmazsak kim çıkacak ??? :trollfacce.gif:

Neden göbek bağları floryaya gömüldü de haberimiz mi yok

Bu evlat meselesini bir türlü çözemedim

Bu evlatlarımız galatasaray sayesinde geldikleri yerlere geldi

Yaptıkları hizmet karşılığında para pul unvan sahibi oldular

Sahip çıkacak olan kulüp değildir

Asıl bu evlatlarımız Galatasarayımısa sahip cikmalılar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Neden göbek bağları floryaya gömüldü de haberimiz mi yok

Bu evlat meselesini bir türlü çözemedim

Bu evlatlarımız galatasaray sayesinde geldikleri yerlere geldi

Yaptıkları hizmet karşılığında para pul unvan sahibi oldular

Sahip çıkacak olan kulüp değildir

Asıl bu evlatlarımız Galatasarayımısa sahip cikmalılar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

İroni yaptım ben ama anlamadın herhalde :crushed:

Ya bunlar teknik direktörle anlaştı onun istediği oyuncularla ilgileniyor (insallah)
Ya da gerçekten açıklama yaptıkları gibi aceleye falan gerek yok diyip zaman öldürüyorlar bak yeminle 2.si doğruysa ki forumda birçok kişi böyle düşünüyordur kesinlikle bu dursun capsiz,gerizekali falan değil direkt olarak fenerin adamıdır çünkü bir capsiz bile 2.ihtimali masaya koymaz aga. ...

Başkan o kadar çapsızki koyabilir hatta bak görüşürler bir sürü adamla tam takımın kampa girmesine 2 gün kala rikerik'i açıklayabilirler.Buda 3. ihtimal. Galatasaray Rahmetli döneminden beri en kötü yönetimle karşı karşıya ha gitsen statta kendini benzin döksen yaksan yine istifa etmezler çünkü Galatasaray kültüründe istifa etmek yok onu ancak Ünal Aysal Gibi Büyük insanlar yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt