Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar oyuncu satmadan nasıl oyuncu alıyor?
Nasıl 10 m bütçeleri var?
Sent from my iPhone using Tapatalk
noldu başgan?
Biz yine ağırdan alıyoruz. Hoca belli değil lan. Haziran'dayız...
Tulun ben 2013-2014 devre arası transferlerinde sadece Koray Günter'den sorumluyum dedi. Geri kalanını tanımıyorum.
Ulan Scout ekibide aynı şeyi söylüyor. Lan kim aldı bu Hajrovicleri , Endoğanları?
Tulun ben 2013-2014 devre arası transferlerinde sadece Koray Günter'den sorumluyum dedi. Geri kalanını tanımıyorum.
Ulan Scout ekibide aynı şeyi söylüyor. Lan kim aldı bu Hajrovicleri , Endoğanları?
Hayri hiç sevmem sabriyi ama evladımız olarak kalmalı semih gibi aynı biz evlatlarımıza sahip çıkmazsak kim çıkacak ??? :trollfacce.gif:
Neden göbek bağları floryaya gömüldü de haberimiz mi yok
Bu evlat meselesini bir türlü çözemedim
Bu evlatlarımız galatasaray sayesinde geldikleri yerlere geldi
Yaptıkları hizmet karşılığında para pul unvan sahibi oldular
Sahip çıkacak olan kulüp değildir
Asıl bu evlatlarımız Galatasarayımısa sahip cikmalılar
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trabzonspor'un transfer yapabilmesi için şu an sözleşmeli 57 futbolcu sayısını 25'e indirmesi gerekiyor. (via @yunusemresel)
Ya bunlar teknik direktörle anlaştı onun istediği oyuncularla ilgileniyor (insallah)
Ya da gerçekten açıklama yaptıkları gibi aceleye falan gerek yok diyip zaman öldürüyorlar bak yeminle 2.si doğruysa ki forumda birçok kişi böyle düşünüyordur kesinlikle bu dursun capsiz,gerizekali falan değil direkt olarak fenerin adamıdır çünkü bir capsiz bile 2.ihtimali masaya koymaz aga. ...
İroni yaptım ben ama anlamadın herhalde :crushed: