Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Bence gelecek sezon santrafor için takasla alınacak Eren ve Fulham'daki çocuk Dembele gayet yeterli olur. Podolski de var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim ula o ? İnsigne mi Martens mi?S.a arkadaşlar rcpaydn geldi
![]()
Flamini'yi almışız.
Flamini'yi almışız.
Müthis habercilik. Baska secenek birakmamislar adeta.
Tadından yenmez hocam.Keşke bizim çapsızlar bunları düşünebilse.Bence gelecek sezon santrafor için takasla alınacak Eren ve Fulham'daki çocuk Dembele gayet yeterli olur. Podolski de var.
bu sene Fener FFP'den belini doğrultyamaz belli oldu, BJK desen zaten bizi gördümü dizleri titriyor. 4-5 tane nokta transferle ligin anasını ağlatırız. Denayer, Carole, Sinan gümüş .... bunları bulan scout ekibinin biraz sözünü dinlese yönetim, ne cevherler bulurlar.
Öyle olmuyor işte abi. Bak Fener de denedi bu sene benzerini şampiyon olamayınca çöktü. Ama gençleşerek yarışmayı denesenek, şampiyon olmasak da kaybeden taraf olmayız. Üzerine koyma şansımız olur.
Fb ile alakası ne Ömer? Fener takımı tamamen değiştirdi neredeyse. Aynı durum değil. Ben 2-3 nokta transfer ile (Roman, Song, Eren) bu sezonu mümkünse şampiyon olarak atlatıp, önümüzdeki sezon Avrupa'dan gelen para ile birlikte FFP'ye de takılmadan rahat rahat yapılandırmamızı yaparız diyorum.