Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gelecek sezon santrafor için takasla alınacak Eren ve Fulham'daki çocuk Dembele gayet yeterli olur. Podolski de var.

fulhamdaki dembelenin geleceğine inanan var mı harbiden?

dursunun fulhamı ,alp yalmanın da fulhamı bilse de bu oyuncuyu tanıdığını sanmıyorum

bu dönem gelecek oyuncular

neutstader emrah engin olur. bir de kofti bi forvet bulurlar o kadar

Sezon sonu sözleşmesi biten, Atiba etkisi yaratacak, orta sahayı toparlayacak, disiplin abidesi bir ön libero isteyen var mı?

Var ise tarafıma bildiriniz.

S.a arkadaşlar rcpaydn geldi

Lorenzo-Insigne-Napoli.jpg

game of thrones ı torrentsız ızlemek ısteyen pm atsn

Çin'e gitmiyor en azından?

Flamini'yi almışız.

Tam tersi Flamini bizi alabilir yakinda :D

Adam belki de dünyadaki en akilli futbolcu, adam 7 yil boyunca bir biokimya firmasina yatirim yapmis ve kimseye bahsetmemis bundan ailesine bile.

O firma da petrol yerine gecebilecek bir karisimin ucuz üretim metodlarini gelistirmis yillarca. Manyak para var bu iste. Multimilyarder olacak adam bu gidisle.

bu sene Fener FFP'den belini doğrultyamaz belli oldu, BJK desen zaten bizi gördümü dizleri titriyor. 4-5 tane nokta transferle ligin anasını ağlatırız. Denayer, Carole, Sinan gümüş .... bunları bulan scout ekibinin biraz sözünü dinlese yönetim, ne cevherler bulurlar.

bu sene Fener FFP'den belini doğrultyamaz belli oldu, BJK desen zaten bizi gördümü dizleri titriyor. 4-5 tane nokta transferle ligin anasını ağlatırız. Denayer, Carole, Sinan gümüş .... bunları bulan scout ekibinin biraz sözünü dinlese yönetim, ne cevherler bulurlar.

Sinan ve Carole yerin dibine sokulan Utkucan buldu diye biliyorum

Öyle olmuyor işte abi. Bak Fener de denedi bu sene benzerini şampiyon olamayınca çöktü. Ama gençleşerek yarışmayı denesenek, şampiyon olmasak da kaybeden taraf olmayız. Üzerine koyma şansımız olur.

Fb ile alakası ne Ömer? Fener takımı tamamen değiştirdi neredeyse. Aynı durum değil. Ben 2-3 nokta transfer ile (Roman, Song, Eren) bu sezonu mümkünse şampiyon olarak atlatıp, önümüzdeki sezon Avrupa'dan gelen para ile birlikte FFP'ye de takılmadan rahat rahat yapılandırmamızı yaparız diyorum.

Scout isi biraz sans. Utkucan scout diye her önerdigi adam tutacak diye birsey yok.

Bayern gibi takim kac kez cöpleri doldurdu yildiz bulduk diye: Nils Petersen, Pranjic, Breno, Sosa, Rau, Schlaudraff, Usami, Braafheid aklima gelenler..

Bu sene de transfer dönemi hüsran olursa çok yazık ederiz kendimize. 3-4 nokta transferle ligi götürürüz halbuki.

Fb ile alakası ne Ömer? Fener takımı tamamen değiştirdi neredeyse. Aynı durum değil. Ben 2-3 nokta transfer ile (Roman, Song, Eren) bu sezonu mümkünse şampiyon olarak atlatıp, önümüzdeki sezon Avrupa'dan gelen para ile birlikte FFP'ye de takılmadan rahat rahat yapılandırmamızı yaparız diyorum.

2-3 transfer dediğin adamlar öncelikle çok yaşlı ve çok maliyetli adamlar. Üstelik bizim halihazırdaki kadroda aynı şekilde yaşlı ve maliyetli. Şampiyon olamadığımızda Fener gibi çökeriz zira FFP bizim için çok büyük dert. Bana göre stopere alınacak Skrtel vb. tarzda bir adam dışında alacaklarımızın tamamı takasla ve genç olmalı.

Eren, Serdar Aziz, Skrtel, Visca, Dembele, M'Vila fazlasıtla yetmez mi bize.

Bonservis için 10 milyondan fazla çıkmayacağı şekilde takasla halledelim bu işleri. Eren için tamamen takas. Serdar için takas +2 milyon. Visca için takas +3-4. M'Vila'nın da sözleşmesi bitiyor o da 4-5'e biter.

Eren en az 4 sene yedek santrafor olur. Serdar Aziz en az 7 sene oynar. Visca en az 5 sene oynar. Dembele zaten 10-15 sene oynar. M'Vila da en az 7-8 sene oynar. Daha iyi olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt