Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oloom Daha Td yok be ne transferi yöneticilermi T.d Olacak bu takıma ayıp lan ne hale geldik be yazıktır günahtır ramazan ramazan defolun şu klüpten sevaba girersiniz.

7 hazira 2016 ne hoca belli ne gidicekler ne kalıcaklar her geçen gün daha da umutsuz oluyorum sonumuz hayrolsun

Martin Benitez ismi tekrardan gundeme gelmiş.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz Beşiktaş ile anlaştı. (A Spor)

Dursun Özbek: "Sportif A.Ş'de yeni üyelerimiz var. Birlikte değerlendirmeler yapıyoruz. Galatasaray'a en faydalı olacak çözümü üreteceğiz."
Dursun Özbek: "Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz."
Dursun Özbek (Fatih Terim hakkında): "Şu anda çok önemli bir görevi var. Sadece ona odaklanması gerektiğini biliyoruz. Ben bu görüşteyim."

Son düzenleme:
Dursun Özbek: "Sportif A.Ş'de yeni üyelerimiz var. Birlikte değerlendirmeler yapıyoruz. Galatasaray'a en faydalı olacak çözümü üreteceğiz."
Dursun Özbek: "Yeni sezonda Galatasaray'a layık bir antrenörle yolumuza devam edeceğiz."

Bence önce Galatasaray'a layık bir başkan ile devam etsek

Ya şimdi bu başkanımsı, terim şu an başka şey düşünmesi lazım diyor ya .ne yalanlıyor ne de olur diyor. Ne değişik bir adamsın Özbek .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun Özbek: "Önceki sezon eksiklerimizi gördük. Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız. Bunun için belli bir bütçemiz var."

Dursun Özbek: "Bu süreçte eksiklikleri giderecek tedbirleri alıyoruz. Yeni Sportif A.Ş yönetimi de bu amaç için çalışıyor."

Dursun Özbek: "Bu yıl her ne kadar futbolda taraftarlarımızı ve camiamızı üzdüysek de, genelde başarılı bir sportif sezon geçirdik."

Dursun Özbek: "Önceki sezon eksiklerimizi gördük. Kadromuzu güçlendirmek için transferler yapacağız. Bunun için belli bir bütçemiz var."
Dursun Özbek: "Bu süreçte eksiklikleri giderecek tedbirleri alıyoruz. Yeni Sportif A.Ş yönetimi de bu amaç için çalışıyor."
Dursun Özbek: "Bu yıl her ne kadar futbolda taraftarlarımızı ve camiamızı üzdüysek de, genelde başarılı bir sportif sezon geçirdik."

:red:

Manchester City, Aubameyang transferinde sona yaklaştı. (via @DiMarzio)

Watze istifa edebilir artik

Emre Mor B.Dortmund a transfer olmuş, helal olsun. Emre adına sevindim, takımım CimBom adına uzuldum. Ara transfer doneminde almayıp, Donk u aldığımız için çok çok uzuleceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt