Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
değil ama onunkı transfer tutturmak değil , olaylar gunyuzune cıkıyor sonra Askın bey cıkıyor.
Neyse artık. Ondan hariç ben beklentilerimi düşük tutuyorum zaten.
Song bilmem dzekolar gelirse super olur ama getirmeyeçekler diye 100de100e yakın hazırladım kendimi

245 günü ekim 2016 diye tahmini değer yazmışlar renktaş.

Juve'de Asamoah da 2 senedir top oynamıyor ama gelse isteriz sanırım.

Sakatlık verileri birebir gerçekçi olmuyor tam hazır değilse kadroya alınmaz vs.

Hamit suan mesela Evertonda olsa su sakatlık istatistiğiyle free 32 yaşında , ona güvenip üstüne sistem kurarmıydın?

Caceresin yıllığı min 2M . Caceresi alıp bi de yedek stoper almazlar.

Alman milli takiminda Antonio Rüdiger'in bugün capraz baglari kopmus. Ne zaman capraz baglari haberi görsem bir degisik oluyorum ;(

Simdi Almanya yeni bir oyuncuyu kadroya dahil edebiliyor mu? Cünkü turnuva daha baslamadi yani, bu konuda kurallar nasil bilen var mi?

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Mehmet Topal konusuna gelince.. Topal Fenerbahçe'nin teklif ettiği son 2.6 milyon Euro garanti; 20 bin Euro maç başınaya hala evet demedi+

Imzalarda bu paraya imza atacak. İmzalamazsa isteyen kulüp bu paranın en az 300-500 bin euro üzerine çıkmalı ki Topal'ı ikna etsin ++
Bu paranın üzerine çıkmak ya da bu paraya imza atmamak ne kadar doğru? Kararı sonunda kulüpler verecek. Beklemek en iyisi..

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Mehmet Topal konusuna gelince.. Topal Fenerbahçe'nin teklif ettiği son 2.6 milyon Euro garanti; 20 bin Euro maç başınaya hala evet demedi+

Imzalarda bu paraya imza atacak. İmzalamazsa isteyen kulüp bu paranın en az 300-500 bin euro üzerine çıkmalı ki Topal'ı ikna etsin ++
Bu paranın üzerine çıkmak ya da bu paraya imza atmamak ne kadar doğru? Kararı sonunda kulüpler verecek. Beklemek en iyisi..

Topal adamsa Azize karakter koyar , ters yaptı Topala. Yoksa pazarlıkla indirecek bi karakterdi bence.

Hamit suan mesela Evertonda olsa su sakatlık istatistiğiyle free 32 yaşında , ona güvenip üstüne sistem kurarmıydın?

Caceresin yıllığı min 2M . Caceresi alıp bi de yedek stoper almazlar.

Hamit'in menisküsü gitti, ayağı kırıldı o yaşta, o sakatlıklardan sonra tabii ki almam.

Caceres'in sakatlıkları darbeye bağlı daha çok.

Alınacak 2 yeni stoperden biri olabilir bence sağlık testini geçiyorsa.

Naif Hazazi iyi topçu kulübümüze kazandırılmalı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alman milli takiminda Antonio Rüdiger'in bugün capraz baglari kopmus. Ne zaman capraz baglari haberi görsem bir degisik oluyorum ;(

Simdi Almanya yeni bir oyuncuyu kadroya dahil edebiliyor mu? Cünkü turnuva daha baslamadi yani, bu konuda kurallar nasil bilen var mi?
Ede biliyor. Turnufa içinde de değiştire biliyor ama sayısını tam olarak bilmiyorum bende

HALLER'i ah bir bulsa bizim yönetim HALLER+DEMBELE tadından yenmez fransa'nın bir sonraki turnuvalarda kesin kadrolarda şans bulacaktırlar

Haller iyi oyuncu tamam da onun icin en az 7-8m isterler renktas, her gun haller haller yaziyonda bosuna ugrasma bu durumda okadar para veremeyiz.

Dembele'nin bonservisi zaten elinde, yaninda Mousset veya Doumbia alinsa gel keyfim gel.

Hamit'in menisküsü gitti, ayağı kırıldı o yaşta, o sakatlıklardan sonra tabii ki almam.

Caceres'in sakatlıkları darbeye bağlı daha çok.

Alınacak 2 yeni stoperden biri olabilir bence sağlık testini geçiyorsa.

Misal Denayer gitti Ched ve Donku satıp Neustadder , Xandao(adı cıktıgı ıcın söyledim , maliyeti minimum isimsiz bi stoper olarak düşünün) ve Caceresi alsalar kimse hayır demez buna hatta mükemmel olur. Ama biz sadece Caceresi almaya kalkarız muhtemelen ve bu cok cok buyuk risk.

Yani Ujfanın sakatlığını hatırlayın bi anda gitti ne durumlara kaldık.

barca serbest bıraksın artık

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35 2 dk.2 dakika önce
West Ham United; kiralık sözleşmeleri sona eren Victor Moses, Emmanuel Emenike ve Alex Song'ın takımlarına geri döndüğünü açıkladı.

barca serbest bıraksın artık

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35 2 dk.2 dakika önce
West Ham United; kiralık sözleşmeleri sona eren Victor Moses, Emmanuel Emenike ve Alex Song'ın takımlarına geri döndüğünü açıkladı.

3unu de alalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt