Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O yetersiz herife 2,4 vereceklerse o imzalar hic atilmasin.

Adam Almanya'da brüt 2 Milyon'a yakin para aliyor. Almanya'da vergi %45 topcular icin yanilmiyorsam, yani eline 1 Milyon'un üstünde birsey geciyor net olarak.

2,4 nedir be yuh. Böyle dümdüz bir oyuncu icin.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Valencia'da forma giyen Javi Fuego ile ilgilendiği belirtildi. (Milliyet)

dursun sabah mangal keyfi yapmis acik havada millet görebiliyor hahahahah
ramazan ramazan tvde bu konuyu elestiriyorlar :D

Pek alakalari yok.

Bu daha teknik bir oyuncu, Elmander gibisini zor buluruz be aga. Cok kisa sürdü Elmander serüveni, keske 2-3 sene önce gelseydi kulüp efsanesi olurdu vallah.

Ne bileyim fazla golcü değil 2 forvetle oynuyorlardir. Bu da Elmander gibi çalişiyordur diye düşünmüştüm:DD

Ne bileyim fazla golcü değil 2 forvetle oynuyorlardir. Bu da Elmander gibi çalişiyordur diye düşünmüştüm:DD

Orta sahaya daha yakin oynuyor evet ama Elmander ile kiyaslanamaz, adam deli fisek gibi bir oraya bir buraya kosuyordu bu gözler onun gibisini uzun bir süre daha görmez herhalde.

taner askin gebermedin gitti denyo,sinoya faruk süren baskana alayına caktı dürzü,sonra bu mallardan niye nefret ediyoruz,200 yasina gelmisin ölmeyi unutmusun sana mı kaldı Gs nin sorunları keko

abbas:snejder hakkında gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Ulan Taner Askin sana ne lan adam istedigi reklamda oynar. Salak salak konusmak disinda baska bir halta yaramazsin zaten.

Su Dembele yi biraz arastirip inceledim, uzgunum o adam buraya hayatta gelmez. Mumkun degil 19 yasinda boyle bir adami su anda getiremeyiz biz.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Haller iyi oyuncu tamam da onun icin en az 7-8m isterler renktas, her gun haller haller yaziyonda bosuna ugrasma bu durumda okadar para veremeyiz.

Dembele'nin bonservisi zaten elinde, yaninda Mousset veya Doumbia alinsa gel keyfim gel.

güçsüz adamlar Dembele ve mousset bunları gerçekten harcarlar

Su Dembele yi biraz arastirip inceledim, uzgunum o adam buraya hayatta gelmez. Mumkun degil 19 yasinda boyle bir adami su anda getiremeyiz biz.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Bende inanmiyorum getirebilecegimize. Hem adam bir de bonservissiz, Championship de iyi performans göstermis bir de.

Neye göre aliriz diyor millet anlamiyorum. Ingiltere'den genc futbolcu alma ihtimalimiz düsük bence. Daha yaslilari bile zarzor getirebiliyoruz.

Yok mu gelen giden? Yeryüzünde en aktif bizim olmamız lazım bu transfer döneminde. 15-20 tane adanı gönderip 7-8 kişi alınması lazım

Gladbach Christoph Kramer ile anlasmis. 5 yillik sözlesme imzalamislar bugün.

Alex Song bedava
Neuostader bedava
Dembele bedava

1 forvet 1 kanat 1 stoper ile kapatsak bile yeterde artar bile

Forvete Dzeko kiralik+opsiyon
Kanata sağlam birini alsak
Birde adam gibi lider bir stoper Agger Skrtel den biri mesela

Para harcayacağımiz 2 futbolcu olur biri kanat biride stoper bu parayida takimdan yollayacağın isimlerden çıkartırsın rahatlıkla zaten.

katılıyorum renktaş ama iyi güzelde podolski,selçuk,sneijder in üçününde 11'de olduğu takım hem temposuz hem güçsüz olur bunlarında gönderilmesi lazım

unutun transferi filan kapatalım nöbeti
Futbol takımı başta olmak üzere diğer branşlardaki son durumu da aktaran Özbek, futbolda 70 milyon olan harcamayı 65 milyon euro’nun altına, voleybolda 17 milyon TL olan harcamayı 15 milyona, basketbolda ise toplam 41 milyon TL’lik harcamayı 51 milyona çıkartılacağını ifade etti.

“GİDEREK TASARRUFA YÖNELEN BİR ANLAYIŞ İÇİNDE OLACAĞIZ”

“Kulüpte 550 çalışanımız var. Bunların en efektif şekilde kullanmaya çalışyıoruz. Fazlalık varsa bunların da değişikliğini yapmaya çalışıyoruz. En verimli kişileri seçeceğimizi bilmenizi istiyorum. Geçen sene ve bu sene Mayıs ayları itibarı ile kulübün kendi getirileri dışında 556 milyon TL kredi kullanmışız. Bu paranın 504 milyonu kredileri ödemek için çekilmiş. Giderek tasarrufa önem veren bir yönetim anlayışı içinde bunun da daha aşağılara düşürmek için çalışacağız”

geçen senekindende leş bir transfer dönemi bizi bekliyor hazır olun

Stoper olarak Neustadter gelecek sanırım bir tek. Umarım Ched'i yollamazlar böyle bir durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt