Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb Kjaer (satmazlarsa) ve Skrtel, bjk Marcelo ve Pepe..

Bizim bir defans oyuncusu daha almamız lazım, elimizdeki yerlilerden hiçbir şey olmaz.

niye bizim dogru düzgün bi spor muhabirimiz yok yav

Şu tolga kazmasını ilk 11 e nasıl yazıyorsunuz tr liginin en çöplerinden1. Sırada

Gözünüz aydın. Die inşallah. Bu yeni kadroda iş yapar sneijder bence. Ama Tudor ile anlaşmalı artık yoksa bye bye

WS olayı boyut atladı. Ben seviyorum adamı oyunda da katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Ancak dediğim gibi olayın boyutu farklı bir noktaya geldi. Dedikodular, soru işaretleri, gidecek kalacak muhabbetleri huzursuzluk ve belirsizlik yaratıyor.

Takımda kaldığı takdirde gündemi hep üzerine çekeceğinden endişe ederim. Hani bağlar kopmuş gibi. Ortada bir şey olmasa bile medya çıkartacak onunla kavga etti, bununla mutsuz diye.

Bugün portakala elveda diyoruz
Yaptıgı hizmetlerden dolayı profesyonel iş ahlakı için de teşekkür ediyoruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın iyi nöbetler sneijder meselesi bugün kesin çözülebilirmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben olsam Asamoah ve Sneijder'in yerini değiştiririm. Ya da Asamoah yerine Vainqueur'u alırım, solda Garry-Yasin falan oynar. Sola yakın oynamakla soldan yardıra yardıra oynamak başka bişey. Bence Sneijder artık yaşı gereği biraz daha geriden top alıp oyun kurmalı. Selçuk'un görevini Sneijder'e verelim yani. Sneijder orta sahada zayıf kalır, savunma konusunda çok faydalı olmaz diyebilirsin ki bence de öyle ama sanki Selçuk savunma yapıyor. Boş boş dolaşıyor sahada. Madem ikisinin de savunmayla alakası yok, en azından daha fazla dikine pas yapabilecek Sneijder 8 numara pozisyonunda oynasın. Onun defansif yönden açıklarını Vainqueur kapatsın. Zaten savunma konusunda hemfikiriz hatta sadece bir bek transferi yapılacaksa sağı seçerim. Solu Carole-Linnes ile döndürürüz. Gerisi ise;

----- Vainqueur-Sneijder ----
Feghouli-Belhanda-Rodrigues
------------- Gomis -------------

Tudor, NTV Spor'da Belhanda ve Sneijder birlikte de oynayabilir demişti. Bunu Sneijder gidecek demek istemediği için de söylemiş olabilir tabii ama yoksa bunu düşünmüş olabilir. Yoksa geriye bir ihtimal kalıyor; 4-3-2-1 veya 3-4-2-1 dizilimleri. Üçlü savunmayı da tercih etmeyeceğini söyledi.
Bastonla sahada dolaşan adamı 8 numaraya yazmak ancak FM de olur. Adam çoğu maç yürüdü sahada ne 8 i. Az daha gaza gelseniz DM ye yazacaksınız sneijder i.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci küçük‏ @nkucukk 27 Haz
Listedeki isimleri duydukça, inanıyorum Galatasaray'ın şampiyonluğuna?
Güzel sürprizler var
Orta sahada Belhanda, Gomis ayarında olacak

bu nası bi twit yahu,listedeki isimleri biliyo,ama söylemiyo

ve bu adamın mesleği=gazeteci

bi gariplik var bu işte
Soylerse bir daha isim ogrenemiyecek de ondan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan Tudor bu maliyetleri yükledin, hala maliyetli isimler gündemde, Sneijder'i sepetlemek üzeresin, başta Selçuk-Hakan gibi çöpler olmak üzere 8-10 tane çöp hala duruyor ve banko kadroda düşündüklerin var, GALATASARAY'ı istemeyen Sinan'ı takımda tutulmasını istiyorsun.

Tudor kimmiş ya ? Ulan Koskoca Fatih TERİM 6 şampiyonluk sayısız TK-SK kupaları 2 avrupa kupası bu adama bu kadar tölerans tanınmadı, herif basın önünde Sneijder'e hayır Kaka'ya evet dedi Dursun senin işin hocalık eleman al oynat yararlan dedi, bizim vasıfsızların yaptıklarına bak !

Koskoca GALATASARAY'dan kendini büyük gören başkan ve TD ABV

Galatasaray oyuncusu olduğu için fazla şeyler yazmak ıstemiyorum
Lakin gittiği gün melonun takımdan gonderilisini azîz emre federasyon üçgenine nasıl yem edildiğini anlatacağım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi sansasyonel transfer şart.dani alvesi alsak keşke.

@FutbolArsiv

Beşiktaş sonunda kendinden daha kariyerli bir futbolcu transfer etmeyi başardı. Beşiktaş Pepe'de diyebiliriz.

:D

'Turkish Giants Galatasaray' , Durmisi için 89M Danimarka Kronu'na anlaşma sağladı
DD8uUngXsAAq7lk.jpg

bu durmusiye çok iyi diyolar.nasıl alacaz o kadar para verip.acerbiye bile 12 vermedik.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt