Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde oyuncumuz olan Sneijder in gelişi Pepe den daha çok gündem oldu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu ne la Emenike mi gelmiş Sneijder i beklerken :D

43b16734d5203e61c5d67724968fc88e.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

valla ben bu westham taraftarin aglamsindan sonra feghouliyi 4,5 milyona birakacaklarina sanmiyorum.

Anasını satayım elin adamı 1 günde gidiyor pepeyi alıyor geliyor bizimkisi tatil yapıyor sokarlar böyle adama kaç gündür bi ton adam ismi çıktı hani nerde elin oglu istedigimiz adamı bedava bonservisi ile getirdi tekrar söylüyorum 3 transfer yaptı diye bu yönetime aldanmayın abi haberler fln hepsi yalan tek gerçek çok kötü bir yönetim tek gerçek Galatasaray.

Şu önümüzdeki 10 gün sneijder olayları ile gececek ben her zaman diyorum şu 3 transferden sonra kolay kolay 1 ay içinde 1 transfer bile beklemeyin diye

Son düzenleme:
Sa baptista geldi mi?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin ilk haftası ağustos 11 de başlıyor transferleri temmuz sonuna kadar bitirmek lazım

Carole 3 yıllık maliyeti 4-5 m euro civarında, oraya 12-13 m euro bütçe ayırdığımız belli umarım sağlam birini bulurlar :D
FB maçlarında adam bizi yakmıştı. Carole Galatasaray'da ilk 11 oynamaz. Oynayınca ligi kaçıncı bitirdiğimizi gördük.

HTC 10

arkayada calismis baya.

aynen. topu tutabiliyor bu çok önemli bizim kanat oyuncularımızın hiçbirinde yok bu özellik bu yüzden rakib yarısahaya yıkamıyoruz oyunu.. fiziğide çok iyi türkiyede yıkacak adam yok bunu. seri çalımlar da atabiliyor bazen hızı gayed yeterli bu lige fazla bir adam.

sneijder kalıcaksa şöyle olur takım

-----------------muslera----------------

bek------maicon------serdar-------bek

Feghouli--Tolga--Asamoah--Sneijder

---------Belhanda----------------------
----------------------Gomis-------------

muslera
full back
maicon (lider)
kesici stoper(serdar,ahmed)
defansif uzun bek
orta Açık sağ (feghouli)
6 numara tolga
8 numara asamoah
orta açık sol ( sneijder) (bu zaten hep sola atıb oynuyordu kendini şimdi direk sola koyaımda iyice dar alanda oynasın yaşlandı zaten)
Trequartista (serbest oyuncu 10 numara hücumun beyni) (belhanda)
komple Forward ( Gomis)

FB maçlarında adam bizi yakmıştı. Carole Galatasaray'da ilk 11 oynamaz. Oynayınca ligi kaçıncı bitirdiğimizi gördük.

HTC 10

Fener maçlarında yaksa gene iyi, sezon içinde saydığım en az 10-11 maç var ipten döndüğümüz de bi o kadar vardır. Teklif gelse de 2-3 e bakmadan satsak kurtulsak linnes orada oynasın yeter ki carole oynamasın :oley:

Fener maçlarında yaksa gene iyi, sezon içinde saydığım en az 10-11 maç var ipten döndüğümüz de bi o kadar vardır. Teklif gelse de 2-3 e bakmadan satsak kurtulsak linnes orada oynasın yeter ki carole oynamasın :oley:

Antalya maçı da aklıma geldi şimdi sol taraf e5 karayolu gibiydi maşallah. Linnes dışında şuan adam akıllı bekimiz yok ama Carole yedek olursa senede 8-10 maç idare eder. Sağ ve sol bek şart. 2 orta saha şart. Sağ kanat şart.

HTC 10

bende pek inanmadım sabah feghuli haberlerine 4.5 mio ya bırakıyorlarsa ve biz alabiliyorsak efsane transfer yani ama hiç dış basında filanda yazmıyor garib kon10 gelecek bence

İlk geldiginde de boyleydi carole bu sene iyice dustu.ne ortasi var ne savunmasi hafif ayagi pas yapiyor diye tellesten iyi yapti taraftar

bende pek inanmadım sabah feghuli haberlerine 4.5 mio ya bırakıyorlarsa ve biz alabiliyorsak efsane transfer yani ama hiç dış basında filanda yazmıyor garib kon10 gelecek bence

Kono gelse o da iyi ama feghouliyi roma istiyormus sanirim olmaz o is sneijder tepkisini azaltmak icin yonetimin duzenbazligi

Yalnız feghouli transferi tıpkı maicon, gomis ve belhanda gibi net konuşuluyor hatta anlaşıldı bile deniyor bence bu iş olur beleşe aldıkları oyuncudan 4.5-5 m euro para kazanacaklar onu geçtim adamların paraya ihtiyacı yok ki yıllık 70-80 m pound yayın gelirleri var gidecek oyuncudan 3-5 koparmaya bakmaz :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt