- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Asil sinav lig ve avrupa ligi olacak bizim icin.Gerçek bir sınav görmek istemiştim, hali zaten kötü biliyoruz yeni transferler ve birde toparlanma var mı merak ediyor insan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asil sinav lig ve avrupa ligi olacak bizim icin.Gerçek bir sınav görmek istemiştim, hali zaten kötü biliyoruz yeni transferler ve birde toparlanma var mı merak ediyor insan.
Ünal aysal gibi bir başkan ve mancini ayarında avrupa futbolunda söz sahibi bir teknik adam olduğunda. Tudor olsa olsa juve ile hazırlık maçı yaparız geçmişin hatrınaZenit maçı iptal olmuş, bu takımın büyük maçını ne zaman izleyeceğiz.
Bizde de yakında Yasin'in sözleşmesini uzattırır. Bugün basın toplantısında sözleşme konusuna değinmiş Yasin çakalı.Bjk ahmet bulut'la calisiyor
Komisyon falan diyorsunuz da adam yillardir saglam oyuncular getiriyor bjk'ya
Bizde de yakında Yasin'in sözleşmesini uzattırır. Bugün basın toplantısında sözleşme konusuna değinmiş Yasin çakalı.
Bu Ahmet Bulut bizim eski topçumuz, bize hiç yararı dokunmuyor herifin.
sent via GSC
Taraftarida elestirmek lazim acikcasi evet.O şunu almış ya da bu şunu almışa gerek yok, açıkçası yönetim, teknik ekip, takım ve taraftar olarak kenetlendiğimiz zaman şimdiye kadar hiçbir camia karşımız da duramadı gittik kadıköy de bile şampiyon olduk, 16 dakika uzatma sonrası şampiyon olduk, teknik direktörsüz şampiyon olduk, 14 sene sonunda şampiyon olduk, UEFA'yı aldık, süper kupayı aldık bu daha da genişletilebilir. O yüzden bu sene olursa olsun yapılan transferlerin yanında dik durup ve taraftarlar olarak kenetlenmemiz lazım işte o zaman bütün karanlığı aydınlığa çevirip rakipleri karanlığa hapsederiz.
Orası da öyleHangi eski topcumuzun yarari dokunmus bize![]()
O şunu almış ya da bu şunu almışa gerek yok, açıkçası yönetim, teknik ekip, takım ve taraftar olarak kenetlendiğimiz zaman şimdiye kadar hiçbir camia karşımız da duramadı gittik kadıköy de bile şampiyon olduk, 16 dakika uzatma sonrası şampiyon olduk, teknik direktörsüz şampiyon olduk, 14 sene sonunda şampiyon olduk, UEFA'yı aldık, süper kupayı aldık bu daha da genişletilebilir. O yüzden bu sene olursa olsun yapılan transferlerin yanında dik durup ve taraftarlar olarak kenetlenmemiz lazım işte o zaman bütün karanlığı aydınlığa çevirip rakipleri karanlığa hapsederiz.
Belki alırız, Sol bek rıza sağ bek çorçia güzel olurdu.
Feghouli olayi uzarsa cok takim araya girer..sessiz sedasiz bitirmek lazim..
clichyi alamayan dursunun da abv
Aslında clichy'nin maliyetine Telles gibi bir transfer yapabiliriz bazı şeyler bizim için daha hayırlı olabilir
Sanmiyorum ama insallah diyelim..yeni carole bulmayalim da