- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
biraz hava al ıstersen beynıne kan gıtmıyor bugun.......sen mi ciddiye alınacak bi üyesin güldürme beni papağan gibi ezberlediklerini tekrarlamaktan millete salça olmaktan başka bi halt yaptığın yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz hava al ıstersen beynıne kan gıtmıyor bugun.......sen mi ciddiye alınacak bi üyesin güldürme beni papağan gibi ezberlediklerini tekrarlamaktan millete salça olmaktan başka bi halt yaptığın yok.
inanmaya devam et ozaman ne diyeyimhayır , sneijder kişisel kaprisleri yüzünden takımın ve teknik direktörlerin huzurunu karıştıracak işler yapıyor, ben buna inanıyorum
ribery gelip aynı şeyleri yaparsa onu da istemem ertesi sezon
ayrıca oyun stilleri ve en üst düzey performanslarını kıyasladığımızda "eski performansında olmayan" bir sneijder ile yine aynı statüdeki bir ribery arasında tercih yapma durumumuz olsa hangisini seçeceğimiz de ortadadır
sen mi ciddiye alınacak bi üyesin güldürme beni papağan gibi ezberlediklerini tekrarlamaktan millete salça olmaktan başka bi halt yaptığın yok.
sen sus labiraz hava al ıstersen beynıne kan gıtmıyor bugun.......
önce hakaret eden kendisi üste çıkan kendisi şaka mısın senInsan gibi konusulmuyor seninle
Benden alinti yapma,sonun baskalari gibi olmasin
Bir daha da hakaret ettigini görmeyeyim
önce hakaret eden kendisi üste çıkan kendisi şaka mısın sen![]()
Braga'daki Danilo nasıl oyuncu
ciddiye alınacak bir üye değil diye yazdığın mesajı kuzenin mi yazdı üstelik konunun senle bi ilgisi yokken seninle diyalog halinde değilken.Ispatla
Ispatlamazsan nesin ?
sol stopere onu mu alıyormuşuz
oradan oraya kiralık gezen bir topçu , büyük ?
he izledin mi dersen yok![]()
ciddiye alınacak bir üye değil diye yazdığın mesajı kuzenin mi yazdı üstelik konunun senle bi ilgisi yokken seninle diyalog halinde değilken.
stoper değil ki oyuncu ön libero
Rıza durmisi nasıl, izleyen var mı ?