Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'li günler herkese.

Kontratının uzatılmasını destekliyor musun yoksa?
Sneijder gibi bir değeri çabuk harcıyoruz gibime geliyo
Nasıl ki melo'da pişmanlık yaşadık bunda öyle olucak hissediyorum.

Mesela şenol güneş Quaresma'yı idare ediyo yoksa oda böyle ama fayda sağlıyo. Ben üzerine düşülmesinden yanayım böyle bir 10 numarayı kaybetmek hoş olmaz

TapaTalK

gecen arkadasın biri güzel analiz etmisti pepenin gelmesi ve verileck olan ucuk paralar bunların takım ici düzeni etkiler diye hatta umarım gelir vs demisti

aynen katılıyorum

01250cb30b844154acc401a2e9d76054.jpg

baskan dün gece gelmis istanbula

Riza Durmisi'yi alamayız, alırsak net Clichy'den daha mantıklı transfer olur ki ben 2-3 yıla Avrupa'nın en iyi 3-5 beki arasına girmesini bekliyorum.

bir ara Nasri ile ilgilendiğimiz söyleniyordu ne oldu o iş acaba,şu Sneijder meselesi ofans transferlerini etkileyecek sanırım.....bu hafta uefa listesini verdiğimizde gidecek oyuncuları da anlarız az çok

Eğer genç ve dinamik bir kadro kurarsak şampiyonluk gelir bjk lyon maçında gördük adamların 60 dan sonra pili bitti çok yaşlılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok net bir kriter değil bu aslında.

Milan 2006-2007

Dida-34
Cafu-37
Maldini-39
Nesta-31
Kaladzhe-29
Gattuso-29
Seedorf-31
Pirlo-28
Ambrosini-30
Kaka-25
İnzaghi-34

ort: 32.45 idi o sene. Ha şu var Beşiktaş 1 sene sonra bu kadroyu yenilemek zorunda kaldığında sıkıntıya düşecek bonservisi olmadan oyuncu alamadığı için.

Atiba-Adriano-Pepe-Quaresma hattı 35 oluyor. Talisca gidiyor.

Riza Durmisi'yi alamayız, alırsak net Clichy'den daha mantıklı transfer olur ki ben 2-3 yıla Avrupa'nın en iyi 3-5 beki arasına girmesini bekliyorum.

aynen bence de mesela Clichy 3.5m'den 3 yıl 10.5m alır
Rıza için 8m bonservis 4 yıldan yıllık 1m ödesek 12m,ayrıca geri dönüş alabilirsin.böyle transferler gerekli

[FONT=&quot]Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, sarı-kırmızılı kulübün ilgilendiği Zoran Tosic, CSKA Moskova ile anlaşamayarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. [/FONT]

Durmisi iyi transfer olur. Çıkışta olan bir oyuncu ama sanmıyorum kulübü kendisi için 10 Milyon Euro istiyor diye söyleniyor.

Durmisi gibi oyuncuları şimdi almak hem zor hem de gereksiz. Durmisi gibi oyuncuları daha alt seviye takımlarda oynarken almak gerekiyor. Gerçi bizim ülkedeki futbol aklına göre Durmisi kim ya, Brondby'den topçu mu alınır vs yorumlar yapılır. O yüzden istikrarı koruyacak bir sistem oluşturmak gerekiyor ki planlamanı yaptığında 11 oyuncusuna teklif geldiğinde yerine koyabileceğin alternatif oyuncun X bir ligde ucuza alabileceğin oyuncu olmalı. Bunu yapmak çok mu zor arkadaş ? Benim anlam veremediğim tek şey bu. Bunu son yıllarda en iyi Sevilla yapıyor.

Sneijder gibi bir değeri çabuk harcıyoruz gibime geliyo
Nasıl ki melo'da pişmanlık yaşadık bunda öyle olucak hissediyorum.

Mesela şenol güneş Quaresma'yı idare ediyo yoksa oda böyle ama fayda sağlıyo. Ben üzerine düşülmesinden yanayım böyle bir 10 numarayı kaybetmek hoş olmaz

TapaTalK

Ömür boyu bizde kalacak değil.Hagi yanlıştı,Hagi 1-2 sene daha oynardı erken bıraktı ama Sneijder aynısı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt