Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ara Nasri ile ilgilendiğimiz söyleniyordu ne oldu o iş acaba,şu Sneijder meselesi ofans transferlerini etkileyecek sanırım.....bu hafta uefa listesini verdiğimizde gidecek oyuncuları da anlarız az çok
Emre Arslan görüşmelerde bizzat bulunmuş bir moderatorumuz olarak bilgilendirme yapabilir.

sağ kanat
ortasaha
sol bek

bunlar elzem olan yerler.
yazılanlara göre
feghouli
vanquieror
strinic

bana göre bu 3 adamı alırlar. Durmisi falan büyük paralar lazım.

Ömür boyu bizde kalacak değil.Hagi yanlıştı,Hagi 1-2 sene daha oynardı erken bıraktı ama Sneijder aynısı değil.
Sneijder 1 sene daha aktif futbol oynar çabuk harcadık bence
Bende belki sövmüşümdür geçen sene maçlarda ama takım kötüydü
Ben kazanmaktan yanayım tabi senin görüşlerine de saygı duyarım

TapaTalK

FLAŞ - Guardiola; Joe Hart, Mangala, Wilfried Bony, Denayer ve Samir Nasri'yi Man City-ABD kampına dahil etmedi. Oyuncular gönderilecek..

Muslera
Corchia serdar maicon rıza
Lemina tolga
Feghuli belhanda yasin
Gomis

Muslera 31
Corchia 26
Serdar 26
Maicon 28
Rıza 23
Tolga 25
Lemina 23
Feghuli 27
Yasin 30
Gomis 31
Belhanda 27

Seneye yasin yerine biri alınır bide tolga yerine biri bu kadro bizi iki üç yıl rahat götürür gönül isterki yasin ve tolga yerine de transfer olsn ama olmaz gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bony'yi biz alsak ve 4-4-2 oynasak nasıl olur? :)
gomis bony...
yazarken bile elim titredi.

Fener maçında beni çıldırttı Sneijder ayakta duramıyordu topu 2-3 kere dürtmeden ayağından çıkarmıyordu o günden sonra bakış açım çok değişti

Fener maçında beni çıldırttı Sneijder ayakta duramıyordu topu 2-3 kere dürtmeden ayağından çıkarmıyordu o günden sonra bakış açım çok değişti
hele 4-0lık ibb maçı.
büyük maçlarda içler acısı oynadı.
bütün takım öyle oynadı evet ama Sneijder bu kadar kötü oynamamalıydı.

Galatasaray'ın 4. transferi Sofiane Feghouli oldu. Futbolcu, 13 Temmuz Östersunds ilk maçının ardından takıma katılacak. (A Spor)
A spor yazmasa iyiydi
:D

Muslera'nın açıklamalarından sonra harekete geçen yönetim, Uruguaylı kaleciye yeni sözleşme önerecek. (Sabah)
:hat:

Feghouli takim oyunu acisindan da dogru tercih gibi gözüküyor. Defansif acidan da katki alabilecegimiz bir kanat oyuncusu görünümünde.

Süper starlar yerine kaliteli takim oyuncusu almakta yarar var. Ayrica fizik olarak da Türkiye´ye cok uygun yapida Feghouli.

Baktigimiz zaman Belhanda, Maicon, Gomis, Feghouli filan hem boy ortalamasini hemde fizik gücünü yukari cekecektir.

Feghouli transferini isterim. Bekleyelim görelim.

Gerci Ribery´ye de heyecanlanmadim degil ama sakatlik sorunu cikacaktir bir cok sefer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt