Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barça transfer yasağı varken ardayı aldı isterse kiralarlardı yani alabilirler ama oynatamazlar atletico vitoloyu aldı sevilladan laspalmasa kiralayacaklar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayir iste yaniliyorsun, aldilar ama resmi olarak 01.01.2016 da gecerli oldu o transfer.

Sakin ol evlad.

Bu arada bu fikred devletin bankasından kredi çekmeye utanmıyormu?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banane Fikretten ya, yine tonla pislik peşinde koşuyor şerefsiz herif.

Pepe transferinden dolayı fazla yalanmadı nedense Fiko. Beklentilerimi karşılamadı forumdaki sempatizanları, biraz hayal kırıklığına uğradım.

sent via GSC

Oyle bir sey mumkun degil cunku kiralik verebilmesi icin once resmi olarak transfer edebilmeleri gerek, bu da en erken 01.01.2018 de resmi olarak olabiliyor. Yani suanda birini almaya kalksalar bile en erken resmi olarak 01.01.2018 de gecerli oluyor. Bu da su demek, bu yaz kimseyi alip kiralik da gonderemezler.

Doğru değil. Atletico'nun cezası "registration ban" yani kadroya kaydetme yasağı. Atletico şu an da istediği oyuncuyla sözleşme imzalayıp transfer edebilir, sadece 1 Ocak 2018 tarihine kadar kendi kadrosuna kaydettiremez yani oynatamaz. Ama ister 6 ay sadece antremanlara çıkarır ister kiralar.

Ama Beşiktaş'la böyle bir anlaşma yapacaklarını sanmıyorum, bunun ne Beşiktaş'a ne Atletico'ya bir faydası olmaz. Atletico adamı alırsa Ocak'tan sonra CL'de oynatmak isteyecektir çünkü. Beşiktaş'ın da sezona bir forvetle başlayıp Ocak'ta ellerindeki en büyük forveti kaybetmek işlerine gelmeyecektir. Atletico'nun Beşiktaş'a full sezon kiralayacağını hiç sanmam. Benim okuduğum Costa Atletico'ya transfer olursa Arda gibi Ocak ayına kadar antremanlara çıkacak deniyor.

Son düzenleme:
Senin gibi ergenlerin birçok kez küfürlerine sansür olarak adını zikrettiği arouna kone de sivasta oynayacak ondan da bir gol yazabilirsin.

Burada seni ilgirendiren ne de insanlara ergen sıfatını yüklüyorsun.
Önce git kendi apaçiliğini engelle sonra millete laf sokmaya çalış

Banane Fikretten ya, yine tonla pislik peşinde koşuyor şerefsiz herif.

Pepe transferinden dolayı fazla yalanmadı nedense Fiko. Beklentilerimi karşılamadı forumdaki sempatizanları, biraz hayal kırıklığına uğradım.

sent via GSC
Fikreti sana sormadım geneldi ama tabiki cevab hakkın var. şükrüye laf sokmanda hoş değil sana yakışmaz

Yani Diego Costa bjk haberleri doğru olabilir. Vitolo transferinde bonservisi oyuncu kendi cebinden veriyor gözüküyor. Bedava olarak las palmasa gidiyor. Devre arasında bedavaya atletico madride gelecek. Aynı şeyi Diego Costaya düşünüyorlar

Doğru değil. Atletico'nun cezası "registration ban" yani kadroya kaydetme yasağı. Atletico şu an da istediği oyuncuyla sözleşme imzalayıp transfer edebilir, sadece 1 Ocak 2018 tarihine kadar kendi kadrosuna kaydettiremez yani oynatamaz. Ama ister 6 ay sadece antremanlara çıkarır ister kiralar.

Ama Beşiktaş'la böyle bir anlaşma yapacaklarını sanmıyorum, bunun ne Beşiktaş'a ne Atletico'ya bir faydası olmaz. Atletico adamı alırsa Ocak'tan sonra CL'de oynatmak isteyecektir çünkü.
Bunu kastetmistim zaten, cezalari 1 Ocak'a kadar surecegi icin o tarihe kadar kadroya yazamiyorlar.

Kafayi yediniz siz ya, hadi pepe neysede Atletixo Costa'yi neden eziktasa kiralasin, kafayi yediniz ha.

Fiko'yu cok sevip boyle sacmaliklara inanacaksiniz gidin 8jki tuttun.

Selçuk İnan
Wesley Sneijder
Hakan Balta
Luis Cavanda
Lionel Carole
Tolga Cigerci

Madem temizlige başlandı hepsi temizlenmeli.

Bunlar yerine

Tugay Kerimoglu (?)
Okan Buruk (Lemina)

İkilisi gibi 2 orta saha koyar adam gibi 2 tane bek alırsak hücumu sağlam yapan ama defansta da siritmayacak bambaşka takım olur.

Öyle Vainqueur gibi düz herifler gelirse seneye Sneijder ehu ehu diye aglariz son 2 sene ne kadar rezil olduğunu unutup. Bu yönetim yapabilir mi bunu? Hiç sanmıyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt